2777
2789

از اون سریالا که حس و حال خوب به آدم میده امید به زندگی و احساس خوشبختی رو بالا ببره 

روند فیلم و پایان خوبی داشته باشه 

اینجوری بگم وقتی ببینمش از ثانیه به ثانیه فیلم لذت ببرم !

خودم طرفدار فیلم کره ایم اما اگه آمریکایی و چینی و.. هم باشه اما عااالی باشه اوکیم

جومونگ

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فارست گامپ فیلمه

کمدی نیس ولی هم لحظه خنده دار داره هم غمگین و از همشم لذت میبری

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

فرندز حرف ندارهمنی ک سخت میخندم باهاش قهقه میزنم

روابط داخل فیلم جوری هست که روت تاثیر منفی بزاره ؟

واقعا خوبه ؟ زیاد شنیدم اما تا حالا ندیدم نه فرندز و نه هری‌پاتر 

the invention of lying

امتیاز فیلم خیییلی پایینه 

کلا فیلمای زیر ۸ از ۱۰  و یا ۴ از ۵ هر چی دیدم بعدش تازه فهمیدم دلیل پایین بودن امتیازش چیه 

دنبال فیلم های برتر و گلچین شده ام از اونایی که مطمئنم با یه شاهکار رو به ام 

مثلا تو سریالهای کره ای که همیشه میبینم سریال عاشقان ماه اینطور بود