2777
2789
عنوان

خودارضایی

1915 بازدید | 17 پست

خودارضایی

خب از کجاش شرو کنم، لطفا کامت نزارید چون باید قفل کنم🦋

کسایی ک خ.ارضایی میکنن اوایلش کمه ولی هرچقد میگذره و رفته رفته میبینن بیشتر درگیرش میشن و میلشون بیشترو بیشتر میشه و راضی نمیشن

خب اینجا چ اتفاقی میفته

دوپامین هورمونیه تو مغز ک برای لذته حالا هر نوعش

وقتی تو اون عملو انجام میدی مغزت دوپامین ترشح میکنه و رفته رفته اعتیاد بهش پیدا میکنی و مغزت دوپامین بیشتری طلب میکنه و بجایی میرسی ک دیگه جسمت توان پاسخگویی به نیاز مغزتو نداره

و اینجاس ک دیگه داغون داغون شدی و بیشترو بیشترم میشه

طرف بیقراره دقیقا عین کسایی ک اعتیاد به مواد مخدر دارن مغزش ازش درخواست میکنه ولی جسمش جوابگو نیست یعنی دیگه نمیتونه اونکارو کنه حالا واضح نمیتونم همرو بگم

یا بزور شاید بتونه کلی انرژی صرف کنه ک باز همونم مغزو راضی نمیکنه و چن دقه یا ساعت بعد باز میخاد

دوستان این برا کساییه ک وضعشون خعلی بده

حالا یه عده کمتر درگیرشن اوایل ولی مطمعن باشید ادامه داشته باشه به این مراحل راحت میرسن

حالا شخص تو این مرحله نه انرژی داره نه اعتماد ب نفس داره ته زیبایی داره موهاش میریزه چشماش ریز شده دورش گود افتاد رنگ پوستش تیره میشه پرخاشگر میشه گوشه گیر میشه ترسو میشه حافظش کند میشه فراموشی میگیره و خعلی موارد دیگه ک خودتون تحقیق کنید

یعنی طرف بود روزی ۱۷/۱۸ بار این عملو انجام میداده ولی راضی نمیکرده(حالا اینی ک خودم دیدم امار ثبت شده علمیشو نگفتم)

خب این شخص از اول ک اینطور نبود اوایل مدتی ماهی یکی دوبار بوده رفته رفته شده هفته ای و روزانه و...

طرف هست ازدواج کرده بعد چند سال ک از ازدواجش میگذره هنوز با خانومش رابطه نداشته و فقط اونکارو انجام میده باورتون میشه!

و خیال میکنید فقط همون بحث رابطس نه کللل ابعاد زندگیو تحت تاثیر قرار داده و زندگیو برا خودشو همسرش جهنم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدتها بود داشتم راجب این موضوع تحقیق میکردم و همیشه به دنبال این بود یه روشی پیدا کنم ک بتونه به صورت صدرصد این مشکلو حل کنه انواع روشها تکنیک رو مطالعه کردم حتی پکیج های پولی ولی باز یا بدرد نمیخورن یا بعضیاش تا یجایش خوب بودن اما کافی نبودن

بعد گذشت زمان طولانی به روشهایی رسیدم گفتم دیگه اره خودشه وقتشه کتابشو چاپ کنم این دیگه میتونه به صورت صدرصد این مشکلو حل کنه

ک به یه موضوع یه بعد دیگه ای از این مشکل رسیدم

مسئله ای ک بسیاررر بسیاررر مهمه

بحث ماورایی خ.ارضایی و انحرافات جنسی

خب بحث فوق العاده مهم ماوراییش

همونطور ک میدونید خودتون و بنده هم گفتم کل این جهان هستی بر پایه انرژی ساخته شده

یعنی ما هر عملیو انجام میدیم انرژی داره

کارای خوب و نیکوکاری انرژی مثبت و کاری بد و گناه انرژی منفی

خب دوستان دور ور ما کلیی موجودات غیر ارگانیک هست ک ما نمیبینیمشون و خیلیاشون از بعد های دیگه هستن ک وارد بعد ما میشن

طولانیش نکنم برم سر اصل مطلب

شما زمانی ک داری خ.ارضایی میکنی داری انرژی منفی تولید میکنی و وقتی مدام اینکارو میکنی بحث جسمیو اعتیادشو گفتم الان بحث ماوراییش میگم وقتی اینکارو انجام میدی اون موجودات اطرافت ک غذاشون از انرژی هست میان سمتت جذبت میشن و متاسفانه بهت وصل میشن و اون نوع یا اون گونه با بقیه انرژی هات کاری نداره اون فقط اون انرژی منفیتو میخاد ک از خ.ارضایی یا ز... یا انحرافات جنسی اون انرژی رو میخاد

و کم کم رو افکارت اتصال میزنه و یجورایی کاری میکنه ک تو اونکارو انجام بدی ک غداشو اماده کنی

خب یکی از گونه های اجنه ک برای اینکار هست و متاسفانه خیلیم زیاد شدن یه اجنه کوتوله قرمز رنگ هست ک شهوت شخصو زیاد میکنه

یه مورد دیگش باد جن هست ک اجنه یه انرژی منفیرو ک اصطلاحا بهش میگن باد جن به بدن فرد وارد میکنه و اون باد جن از انرژی شخص استفاده میکنه و کم کم کالبدش شکل میگیره

و مورد دیگش انرژی خوارها هستن ک اینهاهم یا به هاله وصل میشن یا ورود پیدا میکنن و اون گونه ای ک به بحث ما ربط داره مثل هزار پا میمونه یا یه کرم یا ماری ک دستو پا داره و این هم بعد مدتی هوشمند میشه و بیشتر از بعد یک وارد دنیای ما  میشن ک شاید تو خواب ازش دیده باشین بعضیا

خب شخص میبینه اصلا غیر طبیعی میلش بالاس  و شاید هم خودش نفهمه این موضوعو و میگه من طبعم گرمه و فلان برا اینه

ولی درواقع اینطور نیست

مثلا شاید قلبش بعضی وقتها یه دردهای عجیبی پیدا کنه و میلش خیلی بالاس اون مربوط به اون انرژی خوارس

یا تو بعضی از نقاط بدنش حس کنه چیزی میچرخه یا مور مور میکنه

کسایی هستن اون ناحیه تناسلیشون میگن یچیزی انگار حرکت میکنه مور مور میکنه

خب اینا مال همیناس ک گفتیم

طبق نظر دوستان میگفت جوری درگیرش بودم دیگه سعی میکردم ترکش کنم میگفت حالت عادی بودم یهو یه حس خابیدنی شدیدی اومد سراغم نتونستم مقاومت کنم و خابم برد و تو اون مدت کوتاه خاب فقط تصاویر جنسی میدیدم

خب این کار اجنه بوده و این دوستمون خعلییی درگیرش بوده و تسلط اونام زیاد بوده به این روش میخاستن برش گردونن به این مسیر

یا یکیشون میگفت موقع انجام اونکار یبار دیدم یه چیز دود مانند داره اون قسمت پایین تنم داره دورم میچرخه

و رفته رفته رو کانالا خابت اتصال میزنن و همش خابا جنسی میبینی

و وضع بدتر هم میشه بحث جن عاشق به وجود میاد

تیتر تاپیکتو عکس پروفتو دیدم رفتم دیدم آقایی متن و نخوندم و فقط اومدم بگم زشته ک بین این همه خانم همچین عنوانی و تاپیک بزنی 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

خب حالا اونایی ک متاهلن اینکارو انجام میدن

شاید به اون جایگاه خعلی داغونی ک اول گفتم از لحاظ جسمی نرسن

ولی بحث ماوراییش براتون پیش میاد

ببینید وقتی اونکارو انجام میدین دارین انرژی منفی میدین و فرکانستون میاد پایین و موجودات تاریکی جذب میشن به همین راحتی

یا شخص گرفتار شده و میلشم شدیده و هی ادامه میده و رفته رفته قرینشو میسازه ک از گناه یا همون انرژی منفی شخص درست شده بعد طرف میاد میگه زندگی من چرا قفل شده خب بخاطر همین قرینته. قرین هم سرچ کنید راجبش مثلا کسایی ک چشم برزخی دارن چهره اشخاص به شکل قرینشون میبینن به شکل حیوانات مثلا ایت الله بهجت چشم برزخی داشتن(حالا بعضی از این اولیا خدا چون اذیت میشن از خدا خاهش میکنن این قدرت چشماشونو ببندن ک اذیت نشن)

خب گفتم متاهل

شخصی ک متاهله علاوه بر اینکه از رابطه دیگه لذت نمیبره و هرچی بگذره شاید اصلا دیگه اصلا سمت رابطه نرن گفتم اوایلش کمه این عادت اما رفته رفته بیشتر میشه

و علاوه بر اینکه مشکلات جسمی ک پیدا میکنن تو رابطه ک نمیتونن شریکشون ارضا کنن یا ارضا بشن

شخص دچار اون اجنه و باد جن و انرژی خوار میشه

گرفتار جن عاشق هم میشه متاسفانه( حالا جن عاشق فقط برای این موضوع به وجور نمیاد ولی این هم یکی از دلایلشه)

مثلا شخص حس میکنه موقع خاب یکی بغلش کرده یکی بوسش میکنه نوازشش میکنه یکی کنارشه نزدیکشه کم کم از همسرش بدش میاد دوس نداره پیشش بخابه تو خاب خابا جنسی میبینه حس میکنه یکی تو خاب باهاش رابطه برقرار میکنه حسش میکنه

خاب یه عده رو میبینه ک نمیشناسدشون و همش تکرار  میشه تو خواب یه بچه نشونش میدن و...خعلی موارد دیگه و در اخر به خودکشی میرسی یعنی اون جن عاشقه کاری میکنه ک خودکشی کنی ک بتونه راحت روحتو ببره برا خودش و دیگه روح شما وارد دنیای برزخی نمیشه ک فرشته مرگ بیاد ببردتون بالا و تا قیامت تو این دنیا سرگردانین مثل همین ارواح سرگردانن دیدین یا خوندین تو این کتابا و فیلما

کسایی ک متاهلن هرگززز اینکارو نکنید چون زندگیتونو نابود میکنن و همسرتون زندگیتون همه چیتونو ازتون میگیرن

و بزرگترین خط قرمز باشه هم برا خودتون هم شخص مقابلتون چون بحث زندگیتون وسطه

شاید اوایل متوجهش نشید ولی بعد یکی دوسال چند سال میبیند زندگیتون داغون شده

حرز تهیه کنید برا خودتون عزیزاتون

ما تو عصر اخرالزمانیم و هرچی بگذره اوضاع بدتر میشه

قبلا اگه داشتن حرز مستحب بود الان دیگه یجورایی واجبه

حرز امام جواد(حفاظت از روح)

حرز حجاب جامع (حفاظت از جسم)

حرز امام علی(قطع اتصالات ماورایی)

حرز ابی دجانه برای منزل

سایت استاد کاوه هست اگه خواستین از اونجا تهیه کنید من خودم از اونجا گرفتم

دیگه فکر نمیکنم حرفی برای گفتن باشه

موفق باشید و درپناه نور