خودارضایی
خب از کجاش شرو کنم، لطفا کامت نزارید چون باید قفل کنم🦋
کسایی ک خ.ارضایی میکنن اوایلش کمه ولی هرچقد میگذره و رفته رفته میبینن بیشتر درگیرش میشن و میلشون بیشترو بیشتر میشه و راضی نمیشن
خب اینجا چ اتفاقی میفته
دوپامین هورمونیه تو مغز ک برای لذته حالا هر نوعش
وقتی تو اون عملو انجام میدی مغزت دوپامین ترشح میکنه و رفته رفته اعتیاد بهش پیدا میکنی و مغزت دوپامین بیشتری طلب میکنه و بجایی میرسی ک دیگه جسمت توان پاسخگویی به نیاز مغزتو نداره
و اینجاس ک دیگه داغون داغون شدی و بیشترو بیشترم میشه
طرف بیقراره دقیقا عین کسایی ک اعتیاد به مواد مخدر دارن مغزش ازش درخواست میکنه ولی جسمش جوابگو نیست یعنی دیگه نمیتونه اونکارو کنه حالا واضح نمیتونم همرو بگم
یا بزور شاید بتونه کلی انرژی صرف کنه ک باز همونم مغزو راضی نمیکنه و چن دقه یا ساعت بعد باز میخاد
دوستان این برا کساییه ک وضعشون خعلی بده
حالا یه عده کمتر درگیرشن اوایل ولی مطمعن باشید ادامه داشته باشه به این مراحل راحت میرسن
حالا شخص تو این مرحله نه انرژی داره نه اعتماد ب نفس داره ته زیبایی داره موهاش میریزه چشماش ریز شده دورش گود افتاد رنگ پوستش تیره میشه پرخاشگر میشه گوشه گیر میشه ترسو میشه حافظش کند میشه فراموشی میگیره و خعلی موارد دیگه ک خودتون تحقیق کنید
یعنی طرف بود روزی ۱۷/۱۸ بار این عملو انجام میداده ولی راضی نمیکرده(حالا اینی ک خودم دیدم امار ثبت شده علمیشو نگفتم)
خب این شخص از اول ک اینطور نبود اوایل مدتی ماهی یکی دوبار بوده رفته رفته شده هفته ای و روزانه و...