2777
2789
عنوان

متخصصین بیاین لطفا 👩🏻👩🏻👩🏻

197 بازدید | 14 پست

بچه ها روی موی دکلره نمیتونم خودم توخونه پرکلاغی بزارم؟ 

موهای من مقاومتش زیاد یعنی ممکنه بسوزه؟

هزینه ها خیلی بالا رفته دیگه نمیشه دکلره روتمدید کرد 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی از دکلره ام بدتر؟ هزینه ها خیلی بالاست ریشه موهامم همش سفید شده 😞

فقط ریشه موهات تا جایی که رشد کرده رو پنج دودی با اکسیدان شیش درصد بزن بقیه موهاتو نزن،سفیدی موهاتم میگززه موهاتم آسیب نمیبینه

فقط ریشه موهات تا جایی که رشد کرده رو پنج دودی با اکسیدان شیش درصد بزن بقیه موهاتو نزن،سفیدی موهاتم ...

قبلا نه دودی  زده بودم عزیزم خیلی بدرنگ شده بود موهام جنسش ضخیم خیلی بدباز میکنه  

میخوام رنگش مشکیه فانتزی باشهبعد یه مدت رنگش میره؟

چون پایه موهات روشنه با هر بار شستن ممکنه روشنتر بشه ولی بلوند دیگه نمیشه 

چرا رنگ‌ روشن نمیزاری سفیدی ها رو میگیره دکلره هم داری قشنگ میشه یه بژ یا نسکافه ای روشن بزن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

قبلا نه دودی زده بودم عزیزم خیلی بدرنگ شده بود موهام جنسش ضخیم خیلی بدباز میکنه

نه دودی سفیدی رو نمیگیره با پنج هم فرق داره گلم،خواستی پنج خاکستری بریز،اما هرچی میریزی بریز پرکلاغی نریز

چون پایه موهات روشنه با هر بار شستن ممکنه روشنتر بشه ولی بلوند دیگه نمیشه چرا رنگ‌ روشن نمیزاری سفید ...

هرینه ها خیلی بالا رفته عزیزم دکلره ریشه ورنگساژ مو رو میگن شش تومن بعدشم باید کراتین کنم برام زیاد میفته واقعا نمیتونم 

چرا ریشه موهام همش سفید شد از طرفی واسه یه رنگ ودکلره قیمت پنج شش میلیون میگن دیگه😞

رنگ بذار ولی مشکی نه موهات آسیب می‌بینه قهوه ای شرابی اینا بذار 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
هرینه ها خیلی بالا رفته عزیزم دکلره ریشه ورنگساژ مو رو میگن شش تومن بعدشم باید کراتین کنم برام زیاد ...

نه نمیگم ریشه گیری کن با دکلره. رنگ روشن بزار رو همین پایه موهات فقط یکدست نمیشه ولی رنگ روشن سفیدی رو میگیره من قبلا اینکارو کردم‌ خوب شده فقط رو ریشه نباید رنگ زیاد بمونه نارنجی میشه مرتب چکش کن ده دقیقه یه رب کافیه ولی من موهام دیر رنگ باز میکنه ریشه ها نیم ساعت میزاشتم

ولی اگه میخوای یکدست تیره کنی پرکلاغی نزار موهات خیلی اسیب میبینه ان ۳ هم قهوه ای خییلی تیرس 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...