2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک قبلی که همه گفتین فیکه

276 بازدید | 17 پست

من تاپیک رو مجدد مینویسم که ابهامات از بین بره ،لعنت به قضاوت کردن بیجا این ماجرا مال دوسال پیشه،استاد دانشگاه بود از من خواستگاری کرد تو مرحله آشنایی بودیم یعنی خانواده ها در جریان بودن و خواستکاری و اشنایی اولیه انجام شده بود، من ناخوش بودم با هم رفتیم بیمارستان با اصرار خودش، پدرم ما رو رسوند و رفت چون باید میرفت سرکار ،تو مطب، دکترگفت :باردار نیستی؟ نامزدم گفت هنوزکار به اونجا نرسیده، از مطب اومدیم بیرون که بریم طرف داروخانه و نامزدم گفت فرض کن مامان بشی  من قربون اون بچه توشکمت  و تو بشم که انقدر خانومی ودستمو گرفته بود همین جور داشتیم می‌خندیدیم که یکی از پشت سر نامزدمو صدا کرد بعد دیدم گفت دختر خاله مادرشه،نامزدم داشت ما رو به هم معرفی می‌کرد که دختر خاله گفت  میشناسیم همو ازقبل مشتری مغازشون بودم ، تازه نامزدم بهش گفت مارو برسونه خونه ی ما ، اینو بگم که فقط خاله ها و عمه مادرش و دایی هاش و بچه هاشون خبر داشتن وقرار بود بیان برای خواستگاری رسمی یعنی بله برون ، چیز جالب تر اینکه دختر خالش  تو ماشین گفت با اون خواستگارت چکار کردی که پدرش کارخونه دار بود که نامزدم عصبی شد گفت هرکار کرده من باهاشم الان نامزد منه بحث گذشته رو پیش نکش، من همش میگم دختر خالش صدامونو نشنیده باشه وای فکر نکنه حامله ام و اینکه بگم الان شده نامزد ثابقم ، اما دختر خالش امروز پیام داد بهم و درخواست عجیبی داشت 

خب چه درخواستی

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر دوستشو امتحان کنم که به نظرم قضیه مشکوکه

نکن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

رمان زیاد خوندی

😐نمیفهمم چیش عجیبه که همه امشب گارد گرفتین، محبت ندیدین ، ادم دورتوندنبوده ، بی شوهر موندین ، حسادت میکنین ، متاسفم که از حسادت شخصیت خودتون رو خراب میکنید