یه چنتا از دوستاش هستن جدیدا زرت ززت زنگ میزنن بیا فلان جا نشستیم یا میرن محل کارش میشینن...یا مثلا دیروز و امروز که تعطیلی بوده دیروز که به بهونه گلزار رفته نیومده تا نه شب امروزم کشوندن بردنش روستاشون ...چه برخوردی کنم تاثیر میزاره؟؟فعلا که فقط دارم تحقیر میکنم و بهش میگم رفیق باز
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مثلا تولد دخترمه...دیروز قرار بود بریم خیابون خرید از صبحش برنامه ریخته بودیم...ظهر که شد گفت به فلانی قول دادم باهاش برم بیرون...دوست رو ترجیح داد به حتی بچه خودش...اصلا من ناراحت شدم که میتونس به اون طرف بگه امروز جای کار دارم نمیام نه بیاد به من بگه نمیام باهات...بعدا اینقد تو خونوا ه سرد و خشکی بزرگ شدن که خونه برادر شوهرم روبروم هست ده ساله نرفته اصلا...برنامع بریزم کجا ببرمش
مشکلی نداره ...اما خب اگه قرار باشه هر روز هر روز به تفریح و خوشی دوستانه باشه خودشم صداش در میره...من مشکلم اینه که دیگه زیادی داره پی دوست و رفیقو میگیزه...داره از بچش و زن و زندگی میزنه که یکساعت بیشتر پیش دوستاش باشه تا بچه خودش
حتما اگه زندگیت برات مهمه همینکارو کن. به خانواش بگومردا جنبه هیچی ندارن. هر دفعه که باهم برن هی بیش ...
وای خونوادش اگه گفتی بدتر میشه دیگه...مادرش همچین طرفداریش میکنه که یه چیزی هم بدهکار میشی خودت باید براش برنامه ردیف کنی...🫣🫣🫣فک کنم فقط یه مدت کم محلی کردن جواب بده