2777
2789
عنوان

درد بالای سینه چپ

590 بازدید | 19 پست

سلام امشب از ساعت ده بالای سینه چپم نزدیک به قفسه سینم درد میکنه،دو سه روز به موعد پریودم مونده یعنی از اونه یا از قلبمه؟غروب باقالی خوردم،یک ساعت بعد هم آش ماست میشه سردیم کرده باشه فقط یه نقطه درد میکنه قرص معده هم خوردم خوب نشد میترسم قلبم باشه 

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
قلب وسط سینه قشنگ نه بالاش

من بالای سینه ی چپم درد میکنه اگر سینه رو مثل ساعتدر نظر بگیریم ساعت دو سینه اونجا درد میکنه

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای منم دارم تیر هم می‌کشه خیلی بده ولی قرص معده به این زودی اثر نمیکنه تا صبح اگه خوب نشدی دکتر برو

من دفعه های قبل خیلی شونه ی چپم درد میکرد دو هفته پیش هم پشت سینه ی چپ حالا هم که بالاش درد میکنه آخه افتادگی دریچه میترال دارم یکمم نوار قلبم مشکل داره همیشه از اون میترسم

اطراف نیپل؟ عزیزم اون قلبت نیستا

نه بالاشه،از عضله سینه یکم پایینتر

منم افتادگی دریچه میترال دارم اکثر خانوما دارن ولی احتمال خیلی زیاد از معدتون باشه چون علایم معده درد مثل قلبه من خودم با اینکه اکو رفتم گفته مشکلی نیست استرس دارم همش ولی غذامو که رعایت نکنم حالم خیلی بده میشه مشخصه معده درگیره

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..

منم افتادگی دریچه میترال دارم اکثر خانوما دارن ولی احتمال خیلی زیاد از معدتون باشه چون علایم معده در ...

منم مشکل معده دارم بیشتر وقتا رفلاکس دارم

خوشگلم اون قلبت نیستچیزی سنگین بلند کردی؟

نه داشتم جارو برقی میکشیدم یه دفعه دردش شروع شد

خب همونه دیگه آش دوغ خوردی اسید معده زده بالا شربنت آلومینیوم بخور

خوردم هم شربت هم قرص