2777
2789

پرده گوشم سوراخه زودبه زودعفونت میکنه دوبارتواین ماه رفتم دکتروچرک خشکن داده ولی هنوزم دردمیکنه توخواب فک کنم گوشموخاروندم الان حس میکنم داخلش زخمه خیلی دردداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمتون چی بود؟چطور متوجه شدید عفونت گوشه؟

دردگوش باراول که اب زردرنگ ازگوشم میریخت   عفونت قارچی که پارسال گوشمودرگیرکردباعث پارگی پرده گوشم شد خارش شدید گوش داشتم 

دردگوش باراول که اب زردرنگ ازگوشم میریخت عفونت قارچی که پارسال گوشمودرگیرکردباعث پارگی پرده گوشم ش ...

آخه منم گوش و چشم و صورتم درد میکنه،خواستم ببینم ممکنه عفونت گوش باشه

موقع حمام پنبه بگذار داخل گوشت آب نرهبعدشم از فاصله دور سشوار بگیر

همه اینکارهاروکردم ومیکنم عزیزم ولی یه ماهه این عفونت لعنتی خشک نمیشه که برم عمل کنم الان زخمه پرده گوشم توخواب خاروندم فک کنم زخمش کردم

کیپه هیچی نمیشنوم بایدجراحی بشه هیچ دارویی روم تاثیرنداره کسی تجربه نداره چه قرصی بخورم

منم جدیدا گوشم سوت می‌کشید و کیپ شده بود 

خودش خودوبه خود خوب شد 

ولی شما قطره هم نمیتونی استفاده کنی 

ولی اگه گوشتو جراحی نکنی خیلی اذیت میشی تو فصل سرما 

آخه منم گوش و چشم و صورتم درد میکنه،خواستم ببینم ممکنه عفونت گوش باشه

منم میزدبه فکم چشمم  ترشح دارید؟ازگوش من سرسری گرفتم پیش متخصص نرفتم عفونت بالاگرفت پرده گوشموپاره کردحتمابرومتخصص عمومیاهیچی حالیشون نیس

منم جدیدا گوشم سوت می‌کشید و کیپ شده بود خودش خودوبه خود خوب شد ولی شما قطره هم نمیتونی استفاده کنی ...

بله تابستونم بازعفونت میکرد ولی چندماه یبار ولی زمستون شروع نشده دوباره عفونت کرده بایداین عفونت خشک شه تاعمل کردنمیدونم دیگه چه امپولی بزنم