2777
2789
عنوان

ژله رو‌چند روز قبل میتونم درست کنم

338 بازدید | 31 پست

از چند روز قبل میتونم ژله رو درست کنم؟

لایه لایه اس مدلش زمان میبره بعد من درگیر کار و مراسمم 

بخام هول‌هولکی درست کنم خراب میشه

شب قبل

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هرچی تازه تربهتر چون زمان بگذره حالت پاستیل میشه 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هر موقع درست میکنم آخرش ته ظرف یه لایه نازکی پاستیکی میشه بدم میاد😬

ژله رو کامل حل میکنی؟بنماری میکنی؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

ن خب تم رنگین کمانیه مجبورم بچمم قول دادم دیگ نمیشه

میتونی بخاطراینکه لایه هات زودتر نیم بندشه بذاری فریزر

ژله رو کامل حل میکنی؟بنماری میکنی؟

آره تقریبا ولی بعضی دونه هاشو میبینم تو آب که حل نشدن ولی نمیشه بازم آب ریخت چون رقیق میشه و نمیبنده 

بنماری نکردم میدونی من اول آب داغ میریختم بعد هم زدن، آب سرد لابد به این خاطر اینجوری میشن 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

جدی! دو لایش یکساعت زمان میبره ببنده چ برسه کامل

لایه اول رو می‌زارم فریزر نیم بند که شد سریع درمیارم نمیذارم کامل ببنده چون موقع تقسیم جدا میشه 

بعد که همه لایه هارو ده دقیقه ده دقیقه ریختم تموم شد میذارم یخچال چندساعت کامل ببنده 

قالب میریزی یا ظرف تک نفره ؟؟؟