2777
2789

میخوام هزینه کنم ی دوره آموزشی برم ، ک از طریق آموزش اون حرفه یا هنر و...ب درامد برسم ولی نمیدونم تو چه حیطه ای باشه...میشه نظراتون رو دراین زمینه اگر از تجربه خودتون یا اطرافیانتون هست بگین

رفت کمک پرستاری الان تو بیمارستان کار میکنه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره های بیرون ؟ یا دانشگاهی

بیرون

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خواهرم ایران که بود از راه طراحی صنعتی درآمد داشت بعدم با همین مهارتش مهاجرت کرد و الان تو یه شرکت خ ...

بیشتر توضیح میدین، طراحی چی دقیقا؟؟کار مد ولباس؟؟

من خودم بهداشت عمومی خوندم میتونم کار تزریقات انجام بدم ولی ن درامد داره ن پرستیژ کاری....ی کار بهتر ...

این رفت یه سال طول کشید تا جمع و جور شه الانم ی بیمارستان معروف کار میکنه حقوق ۱۲ ۱۳ میگیره

بیشتر توضیح میدین، طراحی چی دقیقا؟؟کار مد ولباس؟؟

نه طراحی صنعتی ،نقشه کشی با نرم افزار سالید ورک ،دوره اش رو دید مثبت یکسال ،کلاسهاش هم گرون بود کلاس خصوصی بود ،بعد شش هفت سال هم تو ایران کار کرد بعد قبل اینکه مهاجرت کنه رزومه و نمونه کارش رو فرستاد واسه شرکتهای خارجی 

اینجوریه که مثلا برای ساخت یه قطعه پلاستیکی قبلش نقشه قالبش کشیده بشه

نه طراحی صنعتی ،نقشه کشی با نرم افزار سالید ورک ،دوره اش رو دید مثبت یکسال ،کلاسهاش هم گرون بود کلاس ...

جالبه نشنیده بودم تاحالا، احتمالا بازار کارش اشباع نشده