2777
2789
عنوان

میخواستم کیک درست کنم تو آرد بسته ای🤢🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 43 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مارکش چی بود؟

گلستان بود

مثلا محصولاتش معروفه

آنقدر حالم بد شد نتونستم ازش عکس بگیرم در جا انداختمش اشغالی و گذاشتم دم در

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

رطوبت و جای گرم باعثش من دیدم تاریخش که نگذشته بود؟ از نونوایی ها بگیر چون اردشون تازه تر دیرتر خراب ...

اخه برای کیک پزی میشه آرد نونوایی؟

خونه ما خنکه.تا مرداد 1404 وقت داشت.تازه درشو باز کردم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

گلستان بودمثلا محصولاتش معروفهآنقدر حالم بد شد نتونستم ازش عکس بگیرم در جا انداختمش اشغالی و گذاشتم ...

گلستان محصولاتش خوبه معمولا. شاید فروشنده ها و واسطه ها تاریخشو عوض کردن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

تقریبا تا چهارماه ارد اگه جای خشک باشه و خنک خراب نمیشه ممکنه تاریخشون عوض کنن نمیشه گفت

از کارخونه ها همه چی بر میاد

این پنیرهای حلب کارخونه ای همه تاریخ مصرف گذشتن مرجوع میشه کارخونه میریزن تو حلب میدن لبنیاتیا

گلستان محصولاتش خوبه معمولا. شاید فروشنده ها و واسطه ها تاریخشو عوض کردن

دقیقا.

همیشه از این مارک آرد میگیرم ولی اینسرت توش کرم درشت سفید داشت

اخه برای کیک پزی میشه آرد نونوایی؟خونه ما خنکه.تا مرداد 1404 وقت داشت.تازه درشو باز کردم

اگه اردشون تفاوت نداشته باشه اره هر نونی ارد متفاوت داره مقلا ارد زرت یا گندم یا جو من یادم نیست کدوم ارد برا کدوم نونه 

مگه برای کیک ارد سفید نیست ؟ میشه 

اگه اردشون تفاوت نداشته باشه اره هر نونی ارد متفاوت داره مقلا ارد زرت یا گندم یا جو من یادم نیست کدو ...

چرا آرد سفیده ولی باید آرد شیرینی پذی باشه.نمیدونم آرد نونوایی پف میکنه یا نه.کسی تا حالا با آرد نونوایی کیک درست کر ه؟

دقیقا.همیشه از این مارک آرد میگیرم ولی اینسرت توش کرم درشت سفید داشت

حالا تو کلی تایم خرید یبار ممکنه اشتباه پیش بیاد. دل بد نکن.  

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

چرا آرد سفیده ولی باید آرد شیرینی پذی باشه.نمیدونم آرد نونوایی پف میکنه یا نه.کسی تا حالا با آرد نون ...

سرچ زدم نتیجه اش شد ارد نون چون استحکام بیشتری تولید میکنه مناسب نیست 

از قنادی ها بپرس 

حالا تو کلی تایم خرید یبار ممکنه اشتباه پیش بیاد. دل بد نکن.

اخه از گلستان و محصولات کارخونه ای انتظار نداشتم

سرچ زدم نتیجه اش شد ارد نون چون استحکام بیشتری تولید میکنه مناسب نیست از قنادی ها بپرس

مرسس گلم