2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد شغل معلمی

111 بازدید | 14 پست

یه جنبه خوب و بد بگین ممنون   

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براخانماخوبه امابرااقایون درآمدش کمه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما با توجه به روحیات خودت تصمیم بگیر، من خود شغل معلمی رو دوست دارم ولی کار کردن تو محیطی که همه همکارا خانم هستن رو دوست ندارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

جنبه خوبش زیاده،مخصوصا عشقی که از بچه ها میگیری اما مثل هر شغل دیگه ای سختیهاییم داره سخت ترینش اذیت خونواده هاس و گیر های الکیشون

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
شاگردا روزای امتحان سفره ابوالفضل نذر می‌کنن تو راه که داری میای ماشین زیرت کنه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

معلمم

بیمه اش و حقوقش میخوای حساب کنی هیچی نداره...نمیتونی یه زندگی لاکچری با شغل معلمی داشته باشی...

اما با این حال انقد توی کلاس عشق و محبت جریان داره که تو خیلی از شغلا نیست...فکر کن خدای روی زمین سی تا بچه ای که اخم و لبخندت براشون ته دنیاس...بچه ها خیلی خوبن خیلی خیلی

تمام ارزش شغل معلمی به دانش اموزاشه 

حقوق ثابتی هم داره و تعطیلات خوبی...

زندگی منظمی داری چون شیفت های با برنامه ای داری

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
جنبه خوبش زیاده،مخصوصا عشقی که از بچه ها میگیری اما مثل هر شغل دیگه ای سختیهاییم داره سخت ترینش اذیت ...

چه جالب تازه داشتم تاپیک شمارو میخوندم  

معلممبیمه اش و حقوقش میخوای حساب کنی هیچی نداره...نمیتونی یه زندگی لاکچری با شغل معلمی داشته باشی... ...

میدونین من امسال باید شغل آیندم انتخاب کنم و یه جورایی بین معلمی و شغل های دکتری عمومی و اینا موندم اونا خیلی مزایا به خصوص درامد دارن ولی نمیدونم از محیط کارشون خوشم میاد یا نه

چه جالب تازه داشتم تاپیک شمارو میخوندم

موفق باشی عزیزم😜

البته من هزاربارهم برگردم عقب باهمه سختیهاش بازهم برای رسیدن بهش میجنگم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
موفق باشی عزیزم😜البته من هزاربارهم برگردم عقب باهمه سختیهاش بازهم برای رسیدن بهش میجنگم

ممنون