2777
2789

زهرافاضل مثلا تعریفشومیکنن ولی قبلا رفتم پیشش اصلاخوب نبود یا سیمین طلایی که تعریفای الکیه ۰ون دوروبر زیادرفتن

یه دکتر که خودتون رفتید وراضی بودید معرفی کنید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

20 سال پیش پیش زهرا فاضل رفتم و دکتر صدر که تو یه ساختمون تو سناباد با هم بودن.خوب بود و نوبت دهیشون ...

فاضل راضی بودی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من اول رفتم پیش صدر برای جوشام یه سری دارو داد بعد چند جلسه برای جای جوشام گفت برو پیش فاضلرفتم ...

خخخ چ فایده ای داشته پس

ببین من اول رفتم پیش صدر برای جوشام یه سری دارو داد بعد چند جلسه برای جای جوشام گفت برو پیش فاضلرفتم ...

من پام سوخته یذره باابجوش دوسه ماه پیش لک قهوه ای روش مونده  رواعصابمه واس امون میخام برم دکتر