2777
2789
عنوان

شما از صداتون راضی هستید

310 بازدید | 32 پست

وقتی حرف میزنم بنظرم صدام نرماله ولی ضبط شده گوش میدم میگم چرا اینطوری هست صدام خیلی بده

برای همین دلم نمیخواد وویس بفرستم یا جایی زیاد صحبت کنم فکر میکنم صدام بده

راهکاری دارید؟

برای بم شدن صدا چی پیشنهاد میدی؟

ثدام خوبه تا جایی ک یهو ویسمو نشنوم میخوام خودمو بکشم اینقدر بدم از صدام میاد تو ویس 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره راضیم

یه پیج دیدم فرکانس صدارو تغییر میداد نمیدونم واقعیه یا نه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من صدام بمه دوسش ندارم صدای نازک و زنونه دوست دارم ولی چند نفر بهم گفتن قشنگه تو مایه های نسرین مقان ...

چیکار کردین بم شده

از کجا صحبت می‌کنید از هنجره یا گلوو...

من خیلی ازصدام خوشم میاد😂🤦‍♀️ویسامو کلی بار گوش میدم معمولاهم بهم میگن صدای خوبی داری ولی یه دوموردم بوده بهم گفتن صدات جوجوییه☹️یانازکه واینا که به گوش خودم قشنگه مهمم خودمم😊

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

😂😂😂چیکار کنیم صدامون خوب بشهتنها دقدقه زندگیم هست

ببین من هرراهی ک بگی امتحان کردم با ناز و اروم با گرفتی بینی و صدا حرف زدم همون صدا کرگدنی ک بودم هستم

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

تو یوتیوب؟میتونی بفرستی

نه اینستا

تاپیکتو ذخیره میکنم پیداش کردم میفرستم واست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE