2777
2789

من به عدالت در دنیا اعتقاد ندارم پس ناراحت هم نمیشم و چیزی که باعث شد مطمئن بشم عدالتی در کار نیست بچه هایی که مریض به دنیا میان هستن. 

چیز دیگه این که آدم های پولدار می تونن این همه کار خیر کنن پس اونا باید به بهترین جای بهشت برن و بیشترشون اموالشون رو خودشون بدست نیاوردن. کاملاً بی عدالتی. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من معتقدم خدام عادله 

وقتی میگیم خدا عدالتت کو این لفظ زمانی به کار میره که معتقد باشی خدات ناقصه

یه سری از این تناقضات وفاصله ها که در ظاهر به صورت بیعدالتی دیده میشود به خاطر تصمیمات غلطمون بیعقلیهامون یا اطرافیانمون،ازمایش خدا برا تکاملمونو... هستش

ولی من معتقدم خدام عادله وقتی میگیم خدا عدالتت کو این لفظ زمانی به کار میره که معتقد باشی خدات ناقصه ...

اخه عزیز من من بیعقل نیستم اتفاقا ایمانمم تاحدش هست قبولم دارم این دنیا دنیا نیست اگه دنیا بود یروز یکی تو ۵ سالگی یکی ۶۰ و اونیکی شاید کمتر دیرتر ولی حتمی اخرش قبرستون نصیبمونه 

ولی یوقتا کل جونت میشکنه از حسرت زندگیت که از بچگیت نصیبت شده و تو نقشی نداشتی 

منم دلم میخاست یه بابا داشتم تو فیلمم که یه خانواده میبینم حسرتشونو میخورم و چیزی جز بغضی که میاد سراغم اخرشم نصیبم نمیشه 😭😭😭پدری که اینهمه جسمی روحی ۴ تا عزیزشو اذیت کرده و میکنه

ولی من معتقدم خدام عادله وقتی میگیم خدا عدالتت کو این لفظ زمانی به کار میره که معتقد باشی خدات ناقصه ...

شما که دلت پاکه برامنم دعا کن خدا به خودتون برمیگردونه😭❤️

اخه عزیز من من بیعقل نیستم اتفاقا ایمانمم تاحدش هست قبولم دارم این دنیا دنیا نیست اگه دنیا بود یروز ...

گلم منم نگفتم شما بیعقلی،یا خدایی نکرده ایمنتون ضعیفه  میگم این قدر ظاهر رو نبین

اتفاقا کسی که تو ۵سالگی میمیره گناهی تو زندگی انجام نداده وراحت به بهشت نیره اما کسی که ۶۰ سالگی میمیره باید اون دنیا برا گناهانش عذاب بکشه

ضمنا مطمئن باش کسی که ظلم میکنه قطعا هم تواین دنیا واخرت عذابش رو میبینه

گلم منم نگفتم شما بیعقلی،یا خدایی نکرده ایمنتون ضعیفه میگم این قدر ظاهر رو نبیناتفاقا کسی که تو ۵سا ...

مرسی از حرفاتون با دل خون و چشم اشکی پستتونو خوندم ببخشید اگه تندرویی از پستم احساس کردین ببخشین حالم خوب نیست 💔❤️

مرسی از حرفاتون با دل خون و چشم اشکی پستتونو خوندم ببخشید اگه تندرویی از پستم احساس کردین ببخشین حال ...

خواهش میکنم عزیزم در زمینه ظلم پدر ،خواستم بگم منم همدردم باهات😢