2777
2789

چند ساله شوهرم تو یه شهر دیگه میره سرکار و دور از هم زندگی میکنیم

حالا میخواد اینجا بره سرکار

هم خوشحالم هم نه😬

حس خوبی دارم که بالاخره دارم از تنهایی درمیارم 🤣

ولی دوست ندارم دنیای خوش مجردی رو از دست بدم😭

انقدر به تنهایی عادت کردم احساس میکنم بیشتر از دوسه روز تحمل شوهرمو ندارم😂😂

باورم نمیشه خونه قشنگمو، اتاقمو، تختمو باید باهاش شریک بشم😭😭🤣🤣🤣

نصف کمدام😭😭😭😭😭

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂دیونه خوبه تاحالا دووم اوروی من شوهرم بخاد جای دیگه بره سرکار کنسله کلا یا با من یا هیجا

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

یکی از آرزوهام اینه با کسی ازدواج کنم که دورکاری باشه مثلا ۲۰ روز بره ۱۰ روزخونه باشه

خیلی خوبه😢

هم مجردی هم متاهل😂

لابد تنهاییت تو شهر خودتونه که خوش میگذره🥲

من ۳ روز در هفته تنهام اما شهر غریب و واقعا سخته

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

منم شوهرم ماهی یکبار خونه بود خیلی بهم ریخته میشد نظم زندگیم بخصوص من که صبح سر کار بودم عصر کلاس و  دایما باشگاه بودم تنها عادت داشتم یکماه راحت یکماه میومد برنامه همه می‌ریخت بهم بعد بچه آمد دیگه کار گذاشتم کنار 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

😂😂دیونه خوبه تاحالا دووم اوروی من شوهرم بخاد جای دیگه بره سرکار کنسله کلا یا با من یا هیجا

شایدم چون کارش اینجوری بود دووم آوردم😂

چجوری قبول کردی من ی خواستگار داشتن این مدلی رد کردم

از تاپیکم سبک زندگی مورد علاقم مشخص نیست؟ 😂