2777
2789
عنوان

دخالت خانواده شوهر

133 بازدید | 10 پست

منو مادرشوهر جاری تو ی ساختمون زندگی میکنیم همش سرشون تو زندگی منه جاری ی پسر ۸ساله داره ارامش ازم گرفته خودم تو خونه خودم ارامش ندارم راهکار بدین

تعداد رای : 8
نظرسنجی
بریم خونه اجاره
6
75%
یا اینجا بمونیم
2
25%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی گفته اون پسر جاری خیلی بی تربیت هستش

در باز نکن براش.

یه مدت تحمل کن اگر نشد برو مستأجری 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همش میخاییم بریم بابام جلومونو میگیره

چون بابات میگه یعنی هم خونه راازدست ندی وهم اگ بری میدن اجاره و پولشومیگیرند و یاخواهرشوهرات یاجاری های دیگت میان میشینن وشمابایدبری مستاجری وپول اجاره بدی

چون بابات میگه یعنی هم خونه راازدست ندی وهم اگ بری میدن اجاره و پولشومیگیرند و یاخواهرشوهرات یاجاری ...

اره خواهرشوهر ندارم یدونه جاری دارم شوهرمم خیلی مثلا بگم بزرگه ن تازه شده ۲۲سالش 

اره خواهرشوهر ندارم یدونه جاری دارم شوهرمم خیلی مثلا بگم بزرگه ن تازه شده ۲۲سالش

عزیزم خواهرمن ۳۶ سالشه از ۱۹ سالگی باخانواده شوهرزندگی میکردانقدراذیتش کردندتاالان ک حدنداره بیچارش کردند اما اگر ازاون خونه بره اولا باپولش بهش چنین خونه خوب وبزرگی نمیدنددوما خواهرشوهرش میادمیشینه جاش سوما یامیدند اجاره وپولش میشه براپدرشوهرش وچیزی ب اینانمیده وباید باپول خودشون برن خونه بخرن یابرند مستاجری برای همین تواگربدونی چه سختیا ب جون خریده و چ دعواها سپری کرده چ باخانواده شوهرش و چه باشوهرش سراونا  اماازاونجاپانمیشه.

عزیزم خواهرمن ۳۶ سالشه از ۱۹ سالگی باخانواده شوهرزندگی میکردانقدراذیتش کردندتاالان ک حدنداره بیچارش ...

ایشلاه شوهرمنم از خرشیطون بیاد از این جهنم خلاص بشیم