2777
2789
عنوان

طلاق برای بار دوم

90 بازدید | 10 پست

حالم اصلا خوش نیست کسی بوده برای بار دوم جدا شده باشه ده ساله دارم تو ازدواج دومم زجر میکشم دوتا بچه دارم شوهرم پارانویید و بخاطر حرف مردم ۱۰ سال تاب اوردم والان میگه تو خیانت کردی یکساله داره زجرم میده بدتر از قبل میگه تو خیانت کاری دیگه فقط ب مرگ فکر میکنم خیییلی کم اوردم.

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 

بهش بگو خیانت کردم؟ ثابت کن

بعدم برو ازش شکایت کن اعاده حیثیت کن، بزار چوب بکنن تو ما تحتش آدم بشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو خیانت کردم؟ ثابت کنبعدم برو ازش شکایت کن اعاده حیثیت کن، بزار چوب بکنن تو ما تحتش آدم بشه

فردا میرم این کار رو میکنم ب خودشم گفتم میخوام شکایت کنم 

9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه 
فردا میرم این کار رو میکنم ب خودشم گفتم میخوام شکایت کنم

آره یه بار سفت و سخت بگیری آدم میشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بنظرتون خیلی زشته برای بار دوم طلاق گرفتن دیگه هیچ وقت ب ازدواج مجدد فکر نمیکنم ولی از تنهایی میترسم 

خداکنه بتونم ادمش کنم 

یبار تا سر حد مرگ کتکم زد بخاطر گناهی که هیچ وقت بش فکر نکردم .ازش شکایت کردم اومد دادگاه تعهد داد ولی بازم همونه

یبار تا سر حد مرگ کتکم زد بخاطر گناهی که هیچ وقت بش فکر نکردم .ازش شکایت کردم اومد دادگاه تعهد داد و ...

اشکال نداره بازم شکایت کن بزار پرونده ش سنگین بشه

بعد اگه طلاقم بخوای بگیری قاضی حقو به تو میده 

اشکال نداره بازم شکایت کن بزار پرونده ش سنگین بشهبعد اگه طلاقم بخوای بگیری قاضی حقو به تو میده

مرسی بابت راهنماییت