2777
2789
چرا كردن اونم با زجر پدرمونو در آوردن تا دادن باباش كه واسه عروسي كلي غر زد كه ندارم و اين حرفا بعد ...

اره خدائیش نباید اون پول و ازشما میگرف اول زندگی کلی بدهی و خرج رو دست ادمه

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
مگه شرایط پسرشون و نمیبینن ک این حرفارو میزنن

نميدونم والا الان بعد عروسي ما داداشش رفت كيش و شمالو مامانش ٣ ٤ تا سفر خارجي و داخلي رفت.باباش به من گفته بود ميفرستمتون مشهد حالا ٤ ماه گذشته ميگم مشهد چي شد ميگه پول ندارم دستو بالم خاليه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميدونم والا الان بعد عروسي ما داداشش رفت كيش و شمالو مامانش ٣ ٤ تا سفر خارجي و داخلي رفت.باباش  ...

پس دارن و کمک نمیکنن بهتون ،البته ب نظرمن رو‌پا خودتون وایستین ان شالله از پس همه مشکلاتتون برمیان

خوشم میادپدرمادرپسرفکرمیکن همینکه پسرزاییدن بسه دیگه نبایدهیچ کاری واسه پسرشون بکنن 

آره حرفم ميزني ميگن يه عمر زحمت كشيديم واسش.انگار مامان باباي ما كود ريختن پاي ما كه بزرگ شديم

من خودم شوهرم چندماه بیکاربود ننه باباش به روخودشون نمی اوردن انقدمعرفت نداشتن یه هزاری ب مابدن من وشوهرم خونه بابام بودیم همش بابام خرجمونو میدادتازه بعداینکه کلی بابام خرج پسرشون کرد مادرشوهرم کلی توهین ب بابام کرد

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
آره😔ان شا الله واسم دعا كن

ماهم همیشه چشممون ب پول پدرشوهرم بود اما دیگه الان رومون نمیشه کمکمون کنه ازبس گرفتیم   اما الان خودمون ازپس مخارجمون برمیام خداروشکر

آره حرفم ميزني ميگن يه عمر زحمت كشيديم واسش.انگار مامان باباي ما كود ريختن پاي ما كه بزرگ شديم

واقعاهم ,انگارماهاروازسرراه آوردن ازهمه بدتر پسراشون خانواده هاشونو میپرستن انگارچقدعزت سرشون گذاشتن

واقعاهم ,انگارماهاروازسرراه آوردن ازهمه بدتر پسراشون خانواده هاشونو میپرستن انگارچقدعزت سرشون گذاشتن

حتما شوهرت با همه خوبی ک خونواده خودت کردن باز طرفداری اوناس اره 

ماهم همیشه چشممون ب پول پدرشوهرم بود اما دیگه الان رومون نمیشه کمکمون کنه ازبس گرفتیم     ...

عزیزززم خداررروشکر ایشالله هیچ وقت نیازتون ب هیچ کس نیفته