2777
2789

سمت ما تا هفته قبل ۳۵ بود ای خدا برعکس پسرم واسه تغدیه مدرسه هر روز مجبورم بذارم دو تا بیشتر ندارم که واسه فرداش با کوکو ببره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زن عموی پولدار خسیس دارم هفته ای یبار میاد گوجشو از خونه ما میگیره میره اصلنم نمیگه اینام از بیرو ...

این دفعه اومد گوجع رو بذار رو ترازو بگو وزنش اینه قیمتش این... میرع دیگه نمیاد😁

اول با یه تکه خشک‌شدن کن که خیس نباشن چون زود له میکنن بعد بذار لای یه تکه بزرگ بپیچشون بذار داخل نا ...

امتحان میکنم اینطوری اگه بشه بهتره فریز شده دوست ندارم زیاده

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

عیب نداره بیا از محله ما بخر ارزونه 😅

سلام نسترن خانم من ازتون سوال پزشکی دارم درخواست دوستی دادم فکر کنم ندیدید

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

این دفعه اومد گوجع رو بذار رو ترازو بگو وزنش اینه قیمتش این... میرع دیگه نمیاد😁

😂😂

اخه کباب درست میکنن مثلا 

گوجشو میاد از خونه ما میبره

توکه گوشت گرفتی زحمت بکش گوجشم بگیر دیگه

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

امتحان میکنم اینطوری اگه بشه بهتره فریز شده دوست ندارم زیاده

فریز بذاری بعد یه حالت بی مزه آبکی داره چون یخ میزنه اینجور میگم انجام بده تا کلی وقت میمونه لای تکه البته قبلش کامل خشک‌شون کن که حتی یه ذره آب نداشته باشه چون سریع له میکنن

اره ببخشید همون پارچه تمییز منظورم بود ما میگیم تکه منظورم همون پارچه هست

😂😂اخه کباب درست میکنن مثلا گوجشو میاد از خونه ما میبرهتوکه گوشت گرفتی زحمت بکش گوجشم بگیر دیگه

گوشت خریده بهش فشار اومده میگه بذار پول گوجه رو ندم دیگه... برای شمام کباب میاره؟ 

گوشت خریده بهش فشار اومده میگه بذار پول گوجه رو ندم دیگه... برای شمام کباب میاره؟

نه 

تازه املتو سالادم با گوجه ما درست میکنن 😂به مولا که دروغ نمیگم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

عیب نداره بیا از محله ما بخر ارزونه 😅

نسترن خانم لطفا درخواستم رو قبول کنید خیلی برام مهم هست حتی اگه هم قبول نمی‌کنید بیاید تاپیک سرطان غدد فوق کلیوی زدم اونجا بهم پیام بدید ممنون میشم ازتون