2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خواهرم ابتدا اهل رعایت آداب دینی باشید بددهنی و غر زدن ممنوعحرف مادرو خواهرشوهر زدن ممنوعولخرجی ...

سلام بخدابهم محبت کنه جونموبراش میدم خودش میدونه دوسش دارم نفسم به نفسش بنده به خاطرهمینه اذیت میکنه من ازصبح تاشب مشغول کارخونه هستم من ازش دوتابچه دارم

ولش کن بابا محلش پیگیرش نشو واسه خودت خوشبگذرون فکرکن که اصلا نیستش توام باهاش سرد باش

برعکس نمی تونم ازش سردشم اصلاکارم همش شده گریه آهنگای غمگین

اتفاقا شوهر منم الان خونه نیست از صبح رفته ماموریت فردا غروب برمیگرده و من خیلی دلتنگم

مال من وقتی میادخونه سرش توگوشی مستقیم میره دستشویی تاچندین ساعت تادوباره بره بیرون

عزمزمه بهت خیانت شده میفهمی اصلا؟؟؟بعد میگی چرا نمیاد سمتم؟؟؟

اره درسته میدونم داره چه غلطی می کنه ولی دلم هنوزدوسش داره اخه من غریبم مال یه شهردیگه هستم

سلام بخدابهم محبت کنه جونموبراش میدم خودش میدونه دوسش دارم نفسم به نفسش بنده به خاطرهمینه اذیت میکنه ...

کار و تلاش زن در زندگی فقط باید برای رضای خدا باشه نه تقدیر مرد 

اگر اینجور بشه میشه سراسر نور که به زندگیت راه میدی

من وقتی میخوام برم داخل آشپزخونه و دور کترها میگم الهی به امید تو فقط برای توست اینکارکردنها 

بخاطر تو و حضرت علی که به شیعه ایشان یعنی همسرم میرسم .بخدا نتیجهشو میبینی 

ما زنها یه عادت بدی که داریم میگیم جرا کسی زحماتمون نادیده میگیره و تشکر نمیکنه 

امل در اصل اونی که باید ببینه خداست 

همسایه کریمه اهل بیت ع.