2777
2789
عنوان

دو هفته است با بابام قهریم

263 بازدید | 18 پست

دقیقا دو هفته پیش، سر یه چیز مسخره دعوامون شد

بابام کلا کینه ایه و خیلی قهر می‌مونه

ولی آخه من دیگه دخترشم

قدیما که قهر می‌کردیم، هکش دنبال یه راهی بود لجمو دربیاره

مثلا میومد خونه، اگه سلام نمی‌کردم داد و بیداد راه می‌نداخت

اما الان مثلا نادیده می‌گیرتم

یکی دو بار سلام کردم، درست جواب نداد؛ واسه همین الان حتی سلام و خدافظی هم نداریم

یا مثلا قبلا که شب می‌خواستم از دانشگاه برگردم، گیر می‌داد باید بیام دنبالت؛ الان دیگه نمیگه

خیلی راحتما؛ واسه خودم میرم، میام، نیاز به اجازه گرفتن نیست، باهاش بحثم نمیشه و…

اما همین الان داشتم فکر می‌کردم یعنی تا کی قراره طول بشکه این قهر مسخره؟!🤔

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی قهر کردین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14797548/دلم-میخواد-از-دست-بابام-خودمو-بکشم

خلاصه اش👆

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

تا وقتی که عذرخواهی کنی هر چند مقصر نباشی

عمرااااا

یه بار پارسال سر یه قضیه ای با گریه ازش عذرخواهی کردم

به یه ورشم نبود

غرورمو شکست

دلم برای بابام تنگ شد یه هفته ست ندیدمش

خدا حفظشون کنه

خودت یه گل بگیر عذرخواهی کن و آشتی. چه جوری دلت میاد قهر بمونی.

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه بابا

کادو تولد واسش بخریم، میگه چرا از این جیب به اون جیب می‌کنید(یعنی چرا با پولی که خودش داده، واسش کادو خریدیم)

اصلا احساس نداره که با گل و بوس و پیام نرم بشه

یه بار سر یه قضیه ای ده خط پیام عاشقانه واسش نوشتم

آخرش یه قلب فرستاد

آخرشم برگشت بهم گفت یکی بهت یاد داده بود اونو بنویسی

منم با بابام نزدیک یک ماه قهرم سز یک چیز مسخره بابام باهم حرف نمیزنه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نه باباکادو تولد واسش بخریم، میگه چرا از این جیب به اون جیب می‌کنید(یعنی چرا با ...

من اون تاپیک قبلیت که دعوا کردی رو خوندم یه کم بیشتر بهش احترام بذار. هر چند بابات هم بد حرف میزنه. 

منم با بابام نزدیک یک ماه قهرم سز یک چیز مسخره بابام باهم حرف نمیزنه

حرصم از همین چیز مسخره می‌گیره دیگه

به خدا نه اهل سیگارم، نه اهل پسر بازیم، نه لباسای بد می‌پوشم، نه باعث شدم آبروش بره و…

باز اگه اونجوری بودم، دلم نمی‌سوخت که قدرمو نمی‌دونه

حرصم از همین چیز مسخره می‌گیره دیگهبه خدا نه اهل سیگارم، نه اهل پسر بازیم، نه لباسای بد می‌پوشم، نه ...

اخ منممم عین تو

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

من اون تاپیک قبلیت که دعوا کردی رو خوندم یه کم بیشتر بهش احترام بذار. هر چند بابات هم بد حرف میزنه.

خیلی بد حرف می‌زنه

خیلییییی😭😭😭

انقدر راحت دلمو می‌شکونه

به خدا آهم گرفتتش

چند ماهه یه قرون هم پول درنیاورده

نه پول داره، نه اخلاق