2777
2789

ببخشید ولی فعلا عکسی ندارم که بزارم چون گوشیامونو بسته بندی کردن نتونیم عکس و فیلم بگیریم😪 و خب میخواستم زودتر تعریف کنم ولی درسام نمیذاشت

خب دوستم اسمش تساست که دعتمون کرد تا توی تولدش شرکت کنیم و من و نفس هم رفتیمممم

اینجا خوششون نمیاد بهشون پول هدیه بدی توی جشنا چون انگار براشون وقت نذاشتی و اهمیت قائل نبودی و خب من و نفس هم هیچ ایده ای نداشتیم چی بگیریم و بودجه محدودی هم داشتیم و بعد با پرس و جو از دوستاش براش از اسباب بازی فروشی یه میکروسکوپ خریدیم و خیلی هم ذوق کرد و گفت هدیه خیلی خاصی براش بوده:))))))))

روسیه💙🇷🇺 ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اع منم باهات اومده بودم که 😂😂😂نفس هستم 

ان شالله تعالی چند وقت دیگه فیک فوک درنیاد صلوات محمدی پسند

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

اینجا معمولا موقع فوت کردن شمع و آرزو مردن میگن نباید سقف بالا سرت باشه برا همین یا بیرون جشن تولد میگیرن یا میرن دم پنحره آرزوشونو میکنن و شمع رو فوت میکنن

روسیه💙🇷🇺 ...

تنهایی رفتی روسیه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اینجا معمولا موقع فوت کردن شمع و آرزو مردن میگن نباید سقف بالا سرت باشه برا همین یا بیرون جشن تولد م ...

چرا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖