بیخیال این که ایراد نیس مامان من کل خونه رو جارو میکنم گرد گیری میکنم ظرف میشورم لباس میشورم رو بند پهن میکنم برادرم رو تا ظهر نگه میدارم ناهار درست میکنم انگشتتو بخوری باهاش بعد میاد خونه میگه چرا کفش ها تو جاکفشی نیس
با دستمالی ک تمیز کردی شاید خیلی تمیز نبوده یه بوی خاصی داشته یا مامانت وسواس داره
من دهه شصتیم تقریبا اکثر وقتا کار خونه رو من میکردم ظرف شستن جارو لباس پهن کردن جمع کردن
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
وای مامانم روز تعطیل که میشه اینجورین که هر ده دقیقه باید سر یه چیزی غیر بزنن نمدونم طرفا کثیفه لباسات ریختن اتاقت نامرتبه لباساتو چرا تو کشو اینجوری میزاری قفس نباتو بشور...... اصلن انگار مدرسه نمبرم دیگه بیکار دارم بازی میکنم درسی نیست امتحانی نیست