2777
2789

مادر شمام اینجوریه ؟؟؟ هی ازتون ایراد میگیرهههه؟؟ چه ایرادی میگیره ازتون ؟ 

امروز خونه رو رووووفیدم اومدن ناهار 

اومد نشست گفت چه بوی تعفنی میاد 💔

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

بعد میگم خدایا من امروز خونه رو لیسیدم دیگه چه بوی تعفنی 

یعنی سرویسا حموم دسشویی دیشب با وایتکس و تاید از بالا تاپایی دستمال جارو طی مو خوشبو کننده لباس زدم کشیدم 

کالری شماری وزن اولیه ۹۲ 💁‍♀️ هدف اول ۸۷ 🙆‍♀️ هدف دوم ۸۲ 🙆‍♀️ هدف سوم ۷۷ 🙆‍♀️ هدف اخر ۷۲ 🙆‍♀️.                        تاریخ شروع تقریبا ۱ آذر ❤️

بیخیال این که ایراد نیس مامان من کل خونه رو جارو میکنم گرد گیری میکنم ظرف میشورم لباس میشورم رو بند پهن میکنم برادرم رو تا ظهر نگه میدارم ناهار درست میکنم انگشتتو بخوری باهاش بعد میاد خونه میگه چرا کفش ها تو جاکفشی نیس 

حالا دوتا کفش بیرون جاکفشی رو پله اس

اون لحظه من🥴😤

کفش😐

جاکفشی😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناهار دعوت بودن؟ 

با دستمالی ک تمیز کردی شاید خیلی تمیز نبوده یه بوی خاصی داشته یا مامانت وسواس داره 

من دهه شصتیم تقریبا اکثر وقتا کار خونه رو من میکردم ظرف شستن جارو لباس پهن کردن جمع کردن  

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

ازش پرسیدم به نظرتون چی بگه خوبه؟ 

آره خیلیا اینجورین میخواد عیب و ایرادتو بدونی و کمتر تکرار کنی طبیعیه چون دخترشی میخواد بی نقص باشی

من نمیتونم بی نقص باشم دلم میخاد اینو فریاد بزنم 

بیخیال این که ایراد نیس مامان من کل خونه رو جارو میکنم گرد گیری میکنم ظرف میشورم لباس میشورم رو بند ...

به منم امروز گفت غذات غذات بو میده ... 💔

بعد موقع خوردن قشنگ خورد ... 

ولی دلم شکست 💔

بعدم گفت چاقی لاغر کن 

بعدم لباس برا بچم گرفته بود م  

گفت واااای همیشه لباس بچه رو تنگ گرفته ایششش 

درحالی که اندازس 

انتظار داره اندازه بچه ۸ ساله بگیرم تن بچه ۴ ساله کنم قشنگ زار بزنه 

کلا همشششششش هر چی ایراد دارم و هر دفعه بهم گوشزدددد میکنه از خودشم چند تا در میاره که قشنگ بری نه تو روانممممم

وای مامانم روز تعطیل که میشه اینجورین که هر ده دقیقه باید سر یه چیزی غیر بزنن نمدونم طرفا کثیفه لباسات ریختن اتاقت نامرتبه لباساتو چرا تو کشو اینجوری میزاری قفس نباتو بشور...... اصلن انگار مدرسه نمبرم دیگه بیکار دارم بازی میکنم درسی نیست امتحانی نیست