2777
2789

سلام عزیزای دلم

اقا اینجا چرا اینطوری شده؟!

پست اول اجازه نمیده همه ی مطلب و عکسامو بذارم

مجبورم خرد خرد تو کامنتا ادامه بدم 

ممنونم که صبوری میکنید.

جونم براتون بگه که من خیلییییی منتظر این پاییز بودم، تو مغزم کلی براش برنامه ریزی داشتم ، ولی خب زندگی کِی به میل و برنامه های ما پیش رفته؟!

اوایل پاییز با کارهای کلاس اولیمون گذشت، این که شب ها به موقع بخوابه، صبح زود صبحونه از گلوش پایین بره، تغذیه مدرسه اش کافی و سالم باشه، تو مدرسه خوشحال باشه و از پس چالش های معاشرت با بچه های دیگه به سلامت عبور کنه

تا این جاهاش خوب بود اما ناگهان افتادیم تو لوپ مریضی و هممون به طرز عجیبی دچار بیماری های ویروسی شدیم و از اینجا به بعدش دیگه فقط سعی کردیم که زنده بمونیم…😂

ادامه اش رو تو‌ کامنت ها میگم؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تصمیم خوبی که تو این پاییز گرفتیم این بود که دیگه برای وعده شام ونهار  بیرون غذا نخوریم 

به جاش اخر هفته ها وعده ی صبحونه رو بیرون بخوریم  چون هم سالم تر هستش نسبتا و هم بسیار حال و هوای خوبی داره صبح روز تعطیل رو بیرون بودن

سالگرد ازدواج و تولد من همون اوایل ابان هستش

اما از اونجایی که بچه حسابی مریض بود ، اصلا حس و حال هیچ حرکتی نداشتم، 

روز تولدم جلسه ی کتابخوانی داشتم ، بچه رو به مادر و همسرم سپردم، به خودم رسیدم و رفتم

و  با یک سورپرایز حسابی از طرف دوستای کتابخوانیم برای تولدم روبرو شدم که خیلی بهم چسبید . همون هم شد جشن تولد امسالم🥹❤️

برای اولین باز زود رسیدم😍

به به چقدر عکسا خوب بود😇 تولدتون مبارک🎉🎉❤🥰 تنتون سالم💚

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

وایییییی😍مامالی جون باورت نمیشه دقیقا چند دقیقه پیش یهو یادم اومدین و اومدم سرچ کردم دیدم تاپیکی نیس دپ شدم

گفتم از شهریور نیستن چرا پس 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

و این طوریه که زندگی با همه ی بالا پایین هاش باز هم خوشگلی های خودش رو داره، تمام این مدت سعی کردم که تو سختی ها و چالش هاش نا امید نشم و تو خوشی ها و خوشگلی هاش فراموش کارانه غرق نشم