2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

254 بازدید | 11 پست

سلام. اول ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید چند روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم که دقیقا یک هفته بعد پریودم بود یعنی روزای تخمک گذاریم. بلافاصله یک قرص اورژانسی1/5 مصرف کردم چند روز بعدش یعنی از دیشب لکه های کم رنگ صورتی دارم. این یعنی احتمال بارداری منتفی شده یا نه باید منتظر خونریزی باشم؟؟؟؟؟؟

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

بعد از مصرف لونژیل حتی امکان داره که خونریزی هم داشته باشید چون هورمونای بدن رو بشدت بهم میریزه....

منتظر موعدتون باشید.و اگه سریع قرص خوردید احتمال بارداری خیلی کمه...

در دوره ای که ازآن 
بعد از مصرف لونژیل حتی امکان داره که خونریزی هم داشته باشید چون هورمونای بدن رو بشدت بهم میریزه.... ...

میترسم این لکه بینی یه وقت برای لانه گزینی باشه. کی پریود باید بشم سر موعدش؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا به حال از این قرص استفاده نکردم و دقیقا نمیدونم اینکه گفته میشه تا یک هفته بعد مصرف باید خونریزی داشت یعنی چطوری باشه؟ مثل پریود یا لکه بینی؟

تا به حال از این قرص استفاده نکردم و دقیقا نمیدونم اینکه گفته میشه تا یک هفته بعد مصرف باید خونریزی ...

ممکنه خونریزیت مثل پریود باشه یا سبکتر و کمتر ویا اصصلا هیچ لک و خونی نبینی چون بدن هرکس با فرد دیگه متفاوته مثلا من خودم یه بار که خوردم هیچ لک و خونی ندیدم

پس فقط باید منتظر موعدت بمونی...

در دوره ای که ازآن 
ممکنه خونریزیت مثل پریود باشه یا سبکتر و کمتر ویا اصصلا هیچ لک و خونی نبینی چون بدن هرکس با فرد دیگه ...

ممنون

سلام درصد بارداری درمصرف  قرص اورژانسی  چه قدر ه من بار اولمه استفاده کردم استرسم زیاده دو ...

98درصد جلوگیری میکنه هرچه زودتر پس از مقاربت استفاده بشه احتمالش خیلی کمه برای بارداری.

نیم ساعت بعد خوردم ولی هیچ کدام از عوارضشو نداشتم استفراغ یا چیز دیگه ای .

تا یک هفته صبر کن احتمالا مثل من لک میبینی اگه نا تا موعدت صبر کن احتمالا پریود میشی