2777
2789
عنوان

اونایی که گربه دارن بیان😍

410 بازدید | 36 پست

میخام گربه بگیرم برای دخترم ۵سالشه عاشق گربه‌اس چون شرایط نگهداری تو خونه نیس تو حیاط خونه می‌سازم براش حالا خاستم اطلاعات بدین غذا چی بدم چطور نگهدارم تو زمستون اذیت نشه بعد بیماری منتقل نمیکنه به دخترم و اینکه پسرم ۱۰ ماهشه 

لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است

موهاش میریزه من دوست ندارم

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

خیلیییی خوبه ک تو خونه نمیاری 

برا اینکه بیماری منتقل نکنه هم خب باید ببری دکتر واکسینه شه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مو ش خوب نیس 

مواظب باشید روی لباستون  یا غذا تون نیوفته 

غذا همه چی میخورن 

فقط جیگر مرغ زیاد ندید

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

واکسنشو بزن اصلا بیماری منتقل نمیکنه ببر دامپزشک یا پت شاپ بهت میگه چه نوع غذایی برای گریت مناسب تره

من هم‌گربه دارم هم سگ ولی گربم انقدددد بچه هامو دوست داره خدا میدونه🫠بچهام ۷ماهشونه

💕

اگه واکسن زده باشه اصلا بیماری منتقل نمیکنه

من غذای خشک بهش میدم

فرفری هسدم با موهای بنفش"                                   گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند...!                                                                         

یه گربه هست تو خیابون الان زایمان کرده ۴ تا بچه داره یکیش مشکی شده بقیه قهوه ایی و سفید الان که پستتو دیدم همون لحضه در حالمون بازه گربه سیاهه خواست بیاد داخل من بدم میاد از گربه 

من گربه خیلی دوستدارم پسر۸سالشه چندوقته خیلی گیرداده که بگیریم همش میره برنامه دیواررومیبینه ومیادمیره رومخم که برام بگیر.ولی ازریزش موهاش متنفرم واینکه میگن موی گربه رولباس باشه نمازباطله 

گربه ها داخل حیاط که باشن ممکنه برن چند روز نیان یا کلا نیان و جفت گیری کنن و باردار بیان

واکسن ها باید مدام زده بشه براشون بعضی گربه ها حساسیت و مشکل کلیه دارن باید دامپزشک بگه چه غذای و چه مارکی براش مناسبه

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

من خرگوش نژاددار برای دخترم گرفتم اما پشیمون شدم

چون موهاش باعث حساسیت میشد

از طرفی خیلی بهش وابسته شد و به سختی تونستم راضیش کنم که واگذار بشه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

ما تو حیاط گربه داریم. اگه بیاری دیگه نِمیره ها، فکر نکنی چون تو حیاطه میره. غذا مرغ و ماکارونی و گاهی هویج می‌پزیم و له می‌کنیم و بهشون میدیم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...