میخام گربه بگیرم برای دخترم ۵سالشه عاشق گربهاس چون شرایط نگهداری تو خونه نیس تو حیاط خونه میسازم براش حالا خاستم اطلاعات بدین غذا چی بدم چطور نگهدارم تو زمستون اذیت نشه بعد بیماری منتقل نمیکنه به دخترم و اینکه پسرم ۱۰ ماهشه
لطفا هر جا واستون ارزش قائل نبودن،هرجا بودن یا نبودنتون فرقے نداشت، هر جا حالتون خوب نبود،هر جا حس ڪردین جایے ندارید، چہ تو دل یہ شخص؛ چہ تو یہ رابطہ ے عادی؛ یا اصلا هرجا..!براے خودتون ارزش قائل شید و اونجا رو ترڪ ڪنید بہ قول سعید صاحب علم ڪہ میگه:"هر جا هوا مطابق میلت نشد، برو !فرق تو با درخت ؛ همین پاے رفتن است
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
برا اینکه بیماری منتقل نکنه هم خب باید ببری دکتر واکسینه شه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه گربه هست تو خیابون الان زایمان کرده ۴ تا بچه داره یکیش مشکی شده بقیه قهوه ایی و سفید الان که پستتو دیدم همون لحضه در حالمون بازه گربه سیاهه خواست بیاد داخل من بدم میاد از گربه
گربه ها داخل حیاط که باشن ممکنه برن چند روز نیان یا کلا نیان و جفت گیری کنن و باردار بیان
واکسن ها باید مدام زده بشه براشون بعضی گربه ها حساسیت و مشکل کلیه دارن باید دامپزشک بگه چه غذای و چه مارکی براش مناسبه
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید