2777
2789

شوهر من تا زمانی که مجرد بود یعنی تا ۳۰  سالگی هرچی کار کرده بود داده بود به خانواده ش. خانواده ش گفته بودن ما قراره برات زن بگیریم و خونه بخریم. تو الان به ما بده ما به وقتش بهت پس میدیم. حتی سربازی و دانشگاه هم نذاشته بودن بره. وقتی ازدواج کردیم یه هزار تومنی نداشت و تازه رفت دانشگاه و من پنج سال نشستم که شهریه بده و درس بخونه.

یه عروسی گرفت پدرشوهرم و هرچی کادو و حتی شاباش ها و حتی پتویی که یکی از مهمونا آورده بود برداشتن برا خودشون گفتن خرج عروسی رو ما دادیم. هزار تومن به ما ندادن.

یه خونه اجاره کردن و ما رفتیم مستاجری با اینکه قول داده بودن خونه میخرن ما الان نه ساله مستاجریم.

زمان عقدمون یه سرویس برا من خریدن. یه جا بهم ندادن. جلو صد نفر گردن بندشو دادن زیر لفظی دست بندشو پاگشا و گوشواره شم عیدی. فاکتورهاشو نگه داشتن پیش خودشون و بعد عروسی گفتن طلاها رو بده ما نگه داریم تو گم میکنی. هر وقت عروسی ای چیزی شد بیا بگیر ازمون اما من ندادم گفتم بچه نیستم که گم کنم. ناراحت شدن گفتن اول آخر که اینا رو باید خونه خریدنی بفروشی طلا که مال تو نیست خودمون خریدیم. تا الان هزار بار هم منت گذاشتن که فلانی برا عروسش سرویس نخرید و فلانی بدل انداخته بود الان کسی طلا نمیخره برا عروس و...

حالا بعد ۹ سال قراره کمک کنن ما خونه بخریم. همین اول کاری گفتن بگو زنت طلاهاشو بده بفروشیم. هرگز و ابدا یه سانت از اون خونه رو به نام من نمیکنن. حتی شاید به نام شوهرمم نکردن. 

میخوام بگم طلاها رو ندارم و فروختم. اما میگم اینا از همون اول هم نمیخواستن برا من طلا بخرن و فقط برای حفظ آبرو جلو داماد و فک و فامیل دامادشون اینکارو کردن و هنوز چشمشون دنبالشه

طلا مال شماست چ می خاستن چ نه

چه پرروعن

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عروسی گرفت پدرشوهرم و هرچی کادو و حتی شاباش ها و حتی پتویی که یکی از مهمونا آورده بود برداشتن برا ...

شوهرت ازاولش نباید اجازه میدادبهشون هرکارخاستن بکنن،

الان شوهرت چیمیگه نظرش چیه 

طرف توئه یا طرف خانوادش

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ماهم همینیم 

با این تفاوت که عروسی و خرید نداشتیم حتی ماه عسل 

کرایع خودمون کردیم 

همسرم دانشگاه رو خودش رفته بود مجردی و خودش هزینه خودش و برادر ش رو داده بود

ووو

همین که سرشون تو زندگی ما نیس الحمدلله 

خانواده ی همسرت میخوان خونه بخرن؟

شوهرت هم پولی میده یا خانواده اش؟

اگر بگی فروختی لج نمیکنند ؟

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

اون میگه طلا مال خودته هرکاری میکنی بکن راضی نیست بفروشم

اسی طلاهارو ندیا هزارتا سولاخ قایم کن اونا نقشه دارن ازت دربیارن هیچ خونه هم نمیخرن اگه هم بخرن به نام خودشون میشه به نظرم قطع رابطه کنید اصلا 😐😐

اون میگه طلا مال خودته هرکاری میکنی بکن راضی نیست بفروشم

خب خداروشکر، بهتر ، پس اصلن نفروش

حیفه

بعدم انقد الان خونه هریدن یاساختن سخته باید حداقلش ربع کیلو طلا داشته باشی ب جایی برسه، با بیس،سی گرم یه گوشه اشم نمیگیره

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

خانواده ی همسرت میخوان خونه بخرن؟شوهرت هم پولی میده یا خانواده اش؟اگر بگی فروختی لج نمیکنند ؟

من نمیدونم اصلا کجا میخوان خونه بخرن. چند متری کهنه ساخت نوساز یا چی... فقط انگار خودشون هم احساس میکنن دارن جلو داماد و فامیل پولدار دامادشون که همه سرمایه دار هستن کم میارن و ضایع میشن که بعد این همه سال ما هنوز آواره ایم و گفتن میخریم اما کجاش معلوم نیس