2777
2789

آره کل خراب میشه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جلسه ها هفته ای یه بار هس؟

مآهی یکبار

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

بیشتر خودت ضرر میکنی ...بهتره جلسه هاتو کامل کنی تا نتیجه شو ببینی...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم از قیمت ها اطلاع دارید؟ اگه پوست نازک به طوری که بند هم زخم می‌کنه میشه لیرز کرد؟

یبار برید مرکز لیزر بهتون مشاوره رایگان میدن ک کجاها رو میتونین انجام بدین. قیمتش هم خیلی متغیره.  من پکیج کاربردی رو تهران ۳۹۰میدم