2777
2789
عنوان

آقا پسر گفت از مادرم اجازه میگیرم(لطفا خانمای متاهل فقط)

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 64 پست
دختر با پسر فرق میکنه عزیزم.همه اینطورن که با دخترشون کاری ندارن ولی عروس رو انگاز از بقالی میارن

آره قبول دارم

یا مثلاً سر مقوله آرایش کردن..

گفت من خودم مشکلی ندارم ولی شاید ازت خواهش کنم که وقتی بخوایم بریم خونه فامیلامون که مذهبین آرایش نکنی

اینم مرددم کرد یه مقدار

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
اونو می‌خوایم بگیم معرفی شدیم و واسطه معرفی کرده و اینااز این جهتش مشکلی نیست ولی خب بازم نگرانم 🥲 ...

کاملا مشخصه چه فکری میکنن.

خانواده همسر من که مثلا مشکلی نداشتن اخرش توی روم گفتن تو خودت با پای خودت اومدی مگه ما خواستیم!

پر از خیال🙂‍↔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخصه که تو زندگی دخترشون دخالت نمیکنن عزیزم عروس زمین تا آسمون فرق دارهههه اشتباه نکن شاید این تفکر ...

ببین همه کاره که نه

ولی چون می‌دونم مدلش اینطوریه که به خانواده من خیلی احترام میذاره، منم میتونم این احترامو برا خانوادش حفظ کنم

و چون خانوادش یه شهرن و ما قراره جای دیگه زندگی کنیم نمیدونم تا چه حد این دخالتا باشه

ایشون هم بچه آخره هم تک پسر

جدی میترسم🥲

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
الان قراره بیاد شهر شما زندگی کنین؟

بله 

دوستاشم که من میشناسم همیننفک کنم برا اکثرشون این مسئله خیلی مهمی باشه

آره نمی‌دونم شایدم همشون یاد گرفتن تو خواستگاری اینو بگن. از خصوصیات خواستگار اصفهانی اینه که خیلی توقع جهیزیه بالا از دختر دارن. مادراشونم خیلی دنبال اینن دختر شاغل باشه یا از خونواده خیلی پولداری باشه.طوری که یه سری مادرا همش دم دانشگاه فرهنگیان یا تو بیمارستان ها دنبال دختر خوب میکردن😐 بعد یه سری هاشونم هر چی پولدار باشم نهایت مسافرتشون فقط مشهد بوده.مثلا طرف پولداره ها ولی مسافرت میگه فقط با ماشین خودم میرم و چادر میزنم اصیل اهل هتل و سفر هوایی نیست همشون نه ولی اکثریشون واسه من اینجوری بودن.

به نظرم شما مستقیم ازش بپرس که اولویت زندگیت مادر پدرته یا همسرت ؟ بگو من برام مهمه که بعد ازدواج اولویت من باشم 

کاملا مشخصه چه فکری میکنن.خانواده همسر من که مثلا مشکلی نداشتن اخرش توی روم گفتن تو خودت با پای خودت ...

آخه اگه خانواده منم بفهمن ممکنه طرز فکرشون این باشه که اون مخ دختر مارو زد

نه؟🥲

تو اصفهان مامان و خاله و فامیل مادری خیلی روی عروس نظر میدن.. یه مورد اینطوری از نزدیک دیدم. 

ما اصفهانی نیستیمولی یه دوست اصفهانی داشتم.

شوهر من هم اوایل خیلی به حرف پدرش گوش میداد الان یه کم بهتر شده ولی هنوز ۹۰ درصد هر چی اون بگه قبول میکنه چون پدرشون روی همه بچه هاش نفوذ داره. 

آره نمی‌دونم شایدم همشون یاد گرفتن تو خواستگاری اینو بگن. از خصوصیات خواستگار اصفهانی اینه که خیلی ت ...

خب اینو پرسیدم 

گفته همسر آیندم اولویته 

ولی خب حرف تا عمل خیلی فرق می‌کنه 😁

یه چیزایی که از نظر ایشون احترامه از نظر من بچه ننه بودنه 

و همینطور برای ایشون هم همینه 

مثلا من خیلی وقتا سر سفره غذا نمیخورم

براشون خیلی بده که اعضای خانواده با هم غذا نخورن 

یا مثلاً اینکه بعضی وقتا تو مهمونی ها شرکت نمیکنم

می‌خوام بگم این دو طرفس و برمیگرده به همین اختلاف فرهنگی

حالا نمیدونم سر این قراره چقدر اذیت بشم

من منعطف هستم ولی ایشون به نسبت من انعطاف کمتری دارن تو اینطور مسائل

من شاید بتونم قاطی جمع خانواده بشم ولی ایشون نمیتونن فاصله بگیرن

تو اصفهان مامان و خاله و فامیل مادری خیلی روی عروس نظر میدن.. یه مورد اینطوری از نزدیک دیدم. ما اصفه ...

آره اینو خودشم گفت

یکی از چیزایی که گفت این بود که اگه خانواده من بخوان بهت چیزی بگن بهشون میگم اگه حرفی راجع بهت دارن به خودم بگن تا بهت بگم، نه اینکه مستقیم چیزی بگن

و راجع به تیکه های فامیلاش هم گفت تا جایی که بهشون توهین نشه مشکلی ندارم جواب بدی

ولی خب با توجه به شرایطی که داره (تک پسر بودن و بچه آخر بودن و اینا) می‌دونم که قراره اذیت بشم

خب اینو پرسیدم گفته همسر آیندم اولویته ولی خب حرف تا عمل خیلی فرق می‌کنه 😁یه چیزایی که از نظر ایشون ...

آهان خوب این چیزا رو بهتره برید مشاور دوتاتون که بهتر راهنمایی بکنه. از یه نظر کسی که تو خونوادش احترام زیاد میذاره دیگه با خانوم خودش هم با احترام رفتار می‌کنه. 

اینا هم همینن دقیقاالبته مرد سالار نیستن ولی احساس میکنم خشک هستنچون ایشون با پدرش اصلا صمیمی نیست و ...

دقیقا قانونای عجیب غریب دارن برای خودشون

من همسرم اینا متولد اصفهان بودن اما تهران زندگی میکنن خودشو و عمه عموشون بازم خیلی عقاید اینجوری دارن

قرص من اون چشم پر از بغض توععع

کاملا مشخصه چه فکری میکنن.خانواده همسر من که مثلا مشکلی نداشتن اخرش توی روم گفتن تو خودت با پای خودت ...

من خودم ادم مذهبی ای نیستم شوهر سابقم هم همینطور والا هر غلطی فکر کنی هم میکرد سیگار میکشید م شروب می خورد تتو داشت اما جلوی فامیلاشون مخصوصا فامیلای دورشون وقتی می رفتیم اصفهان کلا یه ادم دیگه میشد منم مجبور میکرد پوششم و عوض کنم جلوشون

قرص من اون چشم پر از بغض توععع