2777
2789

سلام دیروز سر ی موضوع خیلی کوچیک هر چی از دهنش در اومد بارم کرد تو طول پونزده سال زندگی انقد بدبینی ازش ندیده بودم کلی سرم داد زد تو خیابون ، هزار بار فشم داد جلو بچه ها ، از دیروز سرسری ی چیزی دادم بچه ها دیگه نتونستم از جام بلند شم فقط میخوام بخوابم ، اعصابم داغونه قلبم درد میکنه من دیروز خورد شدم فک میکنم دیگه هیچوقت نتونم ببخشمش ، هر وقت عصبی میشه دیگه قاطی میکنه ، ولی تابحال مثله دیروز حرمتارو نشکسته بود ، رفتاری باهام کرد که تا عمر دارم نمیتونم از یاد ببرم ، فقط صد بار بهم گفت گ خوردی یابو 😭 به حرفاش که فکر میکنم میخوام بمیرم ، خونم ترکیده بچه هام گناه دارن ی چیزی بگین انگیزه بگیرم به خاطر بچه هام 

به این فک کن یک هفته دیگه میخواد یادت بره 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لال کنه شوهرای بی خاصیتو 

خونه منم ترکیده اینم نمیدونم کدوم گوریه. بچه هام گناه دارن بیا ی انگیزه ایی ب منم بده اینقدر کف خونه کثیفه نمیشه پا گذاشت زمین 

پر اشغاله

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شوهرت نبابد ببینه ک بخاطر حرفش انقدر بهم ریختی

بلند شو ب خودتو بچه ها برس 

و محل شوهرت نده تا وقتی ک بیاد از ته قلبش ازت عذرخواهی کنه

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

همسر منم خیلی جوشیه هروقت جوش میاره داد و بیداد ک هیچی گاهی وقتا دستشم هرز میشه😑😑😑ولی بعدش سریع پشیمون مبشه عذاب وجدان میگیره.

ب نظرم همسر شماهم الان پشیمون شده..زندگیتونو بهم نریزید بقول خواهر شوهرم تو زندگی باید خیلی وقتا کوتاه اومد و گذشت کرد شما با همسرتون سرسنگین باشید ولی قهر نکنید خودش عذرخواهی میکنه.

جآنِ من است او💍❤

ببین خواهری میدونم خیلی باید قوی باشی تا بتونی حرفهایی که شنیدی تا حدودی بزنی ته ذهنت و یادت بره ، اما به این فکر کن که اگر بدترین همسر رو داری اما بچه هایی داری که چون این محیط و این رفتار دیدن ، بهترین و موفق ترین میشن ، تو باید قوی باشی ، کنارشون باشی ، بهشون انرژی بدی حتی اگر خودت واقعا داغونی 🥺

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خدا لال کنه شوهرای بی خاصیتو خونه منم ترکیده اینم نمیدونم کدوم گوریه. بچه هام گناه دارن بیا ی انگیزه ...

فدات شم باور کن نصف حالِ بد الانت بخاطر اینه خونه بهم ریخته است ، خونت رو تمیز کن ، غذایی بزار بپزه اون موقع حال خودتم بهتره ❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

عزیزم متاسفم که این لحظات تجربه کردی ..اما تو کل زندگی ها این بحث ها هست اما کم و زیادش فرق داره ..بچه ها الان به لطف فضای مجازی درکشون خیلی بیشتر شده و می‌دونن این دعواها برای همه هست و دنیا به آخر نرسیده ..پس پاشو ی دوش بگیر سرحال شی و کم کم کارات انجام بده ..و جلوی همسرت هم خودتو ضعیف نشون نده ..