محلول پاک کننده صورت سن سی بیو بیودرما خریدم همون که سرش صورتیه و مخصوص پوستهای حساسه ولی خیلی پوستمو میسوزونه از داروخونه خریدم تا 2،3 سال دیگه هم تاریخ داره نمیدونم چرا اینقدر پوستمو میسوزونه مسی استفاده کرده؟راضی بودید؟
خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی تعریف بایودرما رو شنیدم ولی گفتن که دیگه وارد نمیشه واسه همین رفتم اوریاژ واسه پوست حساس خریدم. از پوست من حساستر فکر نکنم کسی داشته باشه که سریع عکس العمل نشون میده ولی میسلارواتر اوریاژ هیچ مشکلی واسم پیش نیاورد.خیلی هم خوب پاک می کنه.
عزیزم ژل شستشوش چطوره؟داروخونه بهم گفت ژلش پوست رو خشک میکنه
من ژل شستشو رو نخریدم واسه همین نمیدونم ولی میسلارواتر رو خریدم که دیگه نیازی به شستن با آب نداشته باشه اخه پوستم حساسه ،زیاد که بشورمش حساسیت نشون میده. که خیلی خوبه اوریاژ. ولی ژل شستشو رو که استفاده کنی آب نیاز داره بعدش.
محلول سن سی بیو بایودرما مخصوص پوست های حساس، نرمال تا خشک جهت افزایش تحمل پذیری پوست است. این محلول پاک کننده ملایمی برای صورت، چشم و همچنین آرایش ضد آب می باشد.