2777
2789
عنوان

دعای نی نی سایتا اجابت میشه🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اون چیزی که من میبینم یه کلید و یه گونیه بالای فنجون

چیزی ک من برداشت میکنم اینه که فکر یا مشکلی داری و همونطور ک تو فنجون افتاده امید گشایش هست یا فرصت و راه حلش پیدا میشه و نزدیک هم هست. ی بار مسئولیتی داری ک از دوشت برداشته میشه یا میتونه ی مالی باشه ک بدست میاری یا مشکلی و گرفتاری که حل میشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین اون چیزی که من میبینم یه کلید و یه گونیه بالای فنجونچیزی ک من برداشت میکنم اینه که فکر یا مشکلی ...

انشالله. ب نیت ازدواج با فردمورد نظرم گرفتم

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

انشالله. ب نیت ازدواج با فردمورد نظرم گرفتم

ان شا الله که خیره

من چیز بدی ندیدم. همه چیز مثبت بود.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اوضاع کارت اوکی شد؟

عزیز برنگشتم ب واحد قبلیم اتفاقا دو هفته پیشم میخواستن باز نمیدونم چی شد که نشد. ولی با همین قسمتی هستم فعلا اکی شدم روحیه ام بهتر شده 

عزیز برنگشتم ب واحد قبلیم اتفاقا دو هفته پیشم میخواستن باز نمیدونم چی شد که نشد. ولی با همین قسمتی ه ...

خدا رو شکر

یه بار همین اتفاق برای من افتاد، ولی عدو سبب خیر شد چون جای جدید به مرور خیلی برام بهتر شد. ایشالا که برای تو هم همینطور میشه.

خدا رو شکریه بار همین اتفاق برای من افتاد، ولی عدو سبب خیر شد چون جای جدید به مرور خیلی برام بهتر شد ...

انشالله .ممنون گلم.