2777
2789

رفته باشی عروسی فامیل و یکی از فامیل های نزدیک که بگه به یکی این داشت فیلم ما رو وقتی اتاق بودیم و لباس عوض میکردیم میگرفت و اون ادم هم بیاد غیر مستقیم بگه که یکی دیگه این حرف رو زد تا متوجه نشن کی گفته برای من این اتفاق افتاد و گوشیم رو گالری اش رو نگاه کرد و بازم ولم نمیکرد یعنی به من تهمت میزد اون ادم هم این حرف رو زده اصلا با ما میونه ی خوبی نداره و عمدا اینکارو کرده واکنش شما چی هست من انقدر گریه کردم مهمون ها هم متوجه شدن

زنگ میزدی پلیس 

حق نداشتن نگاه کنن

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل نزدیک بود و گالری ام هم هیچی نبود اون کسی هم که تهمت زد گفت فیلم میگیره دختر عمو ام بود

مامانت اینا چی گفتن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خب وقتی گوشیت رادیده چیزی نبوده چی میگه دیگه؟ مریضه

اره هیچی نبود خیلی ناراحت شدم خیلی خرد شدم فکر کن بری اونجا دوروز واسه کمک واسه عروسی و کار کنی واخر سر هم این رو بگن بهت

خدا لعنت کنه آدمای دو بهم زن رو

اره عزیزم واقعا ادم به این بی شخصیتی تو عمرم ندیده بودم به غیر از محبت چیزی از ما ندیدن ولی انقدر بدذات هستن فقط فکرشون به این ‌کار میکنه چه جوری به یکی بدی کنیم خدا از زمین برشون داره انشالله