2777
2789

اسباب کشی کردیم جای جدید از روزی که اومدیم اینجا اولهاش که تند تند سرما می‌خوردیم هر هفته مریض بودیم ،ماهایی که هر چند سال یه بار سرما می‌خوردیم قشنگ سرویس شدیم ،با کلی بدبختی خوب شدیم ولی روزی ده بار عطسه میکنیم بدون دلیل ،بیشتر از سه ماه که میگذره همین بساطه،مهمون داشتم که دو روز موند اینجا اونم شروع کرد عطسه کردن  دیگه مطمئن شدم تو این خونه یه چی هست که باعث این مشکل میشه فقط نمیدونم باید چیو بگردم از کجا شروع کنم،خونه آپارتمانی نو سازه به روزه چیز قدیمی نداره که بگم مشکل از اونه

شاید مشکل از سیستم ایمنی بدنتان که ضعیفه ویتامین و میوه جات بخورید خب

بعدم اگه یکیتون مریض میشه یه جا جدا از بقیه ازش نگهداری کنید تا خوب بشه و به کسی واگیر نده

نگاه به اسمم نکنید خیلی مظلومم😔😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما سرده بی دلیل که سرما نمی‌خورید

وسیله گرمایشی که الان روشنه اون موقع که هوا گرم بود هم همین روال بود ،تند تند سرما می‌خوردیم ،الان دیگه سرما نمی‌خوریم فقط عطسه خالیه

شاید مشکل از سیستم ایمنی بدنتان که ضعیفه ویتامین و میوه جات بخورید خببعدم اگه یکیتون مریض میشه یه جا ...

آخه یه مدت اول فقط سرما می‌خوردیم بعدش فقط عطسه میکنیم اونم هر روز  بدون هیچ علایم سرما خوردگی ،سیستم ایمنی بدنمون امکان نداره ضعیف باشه با این همه مکمل تقویتی که می‌خوریم  ،اگه از سیستم بدنمونه چرا قبل اینجا ما این مشکلی نداشتیم 🫤