2777
2789
عنوان

بد قولی و حال خراب

72 بازدید | 10 پست

بچه ها من با چند نفر که یه کلاسی رو میریم قرار گذاشتیم جمعه (امروز)صبحانه بخوریم و من قبول کردم که آش و حلیم و نون رو تهیه کنم یعنی هرهفته نوبت یکیه

صبح پریدم بالا دیدم ۳ساعت از تایم قرارمون گذشته و اصلا صدای آلارم گوشیو متوجه نشدم

خیلی حالم بده خیلی زشت شد 

چیکار‌کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صادقانه بگو چی پیش اومده و ازشون عذرخواهی کنو برای جبران یه کاری واسشون بکن تا از دلشون دربیاد

قطعا که اینکارو میکنم ولی اون حس خجالت و بدقولی که کردم خیلی عصابمو خراب کرده اینکه اونا همه منتظر من بودند و بدون صبحانه برگشتن خیلی بده صبح تاحالا انقدر گریه کردم که نگو

تو امضات گفتی سعیدم بعد جنسیت زدی زن😂

اومدی تاپیک این بنده خدا که یه راه حلی بهش بدی یا اومدی ببینه من چرا کاربریم اینه و اسمم این!🙄

این کاربری مال یه بنده خدا بود که موقتا داده به من واسه همین منم توی امضام درج کردم سعید که واسه کسی سوتفاهم پیش نیاد

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

قطعا که اینکارو میکنم ولی اون حس خجالت و بدقولی که کردم خیلی عصابمو خراب کرده اینکه اونا همه منتظر م ...

خوب عمدی که نکردی 

اونا هم وقتی بفهمن جریان چی بوده صددرصد درک میکنن

بعدشم به جای اینکه به خودت فشار بیاری و اشک بریزی پاشو بزنگ یا برو پیششون و از دلشون دربیار

پاشو

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹

خوب عمدی که نکردی اونا هم وقتی بفهمن جریان چی بوده صددرصد درک میکننبعدشم به جای اینکه به خودت فشار ب ...

اخه دیگه رفتن خونه هاشون ما ساعت ۷قرار داشتیم الان ۱۱

بعدم در حد یه کلاس رفتن میشناسمشون صمیمی نیستیم که

شماره فقط از یه نفر دارم که سرگروهه ولی گوشیشو جواب نداد و حس میکنم از ناراحتی جواب نداد‌

اخه دیگه رفتن خونه هاشون ما ساعت ۷قرار داشتیم الان ۱۱بعدم در حد یه کلاس رفتن میشناسمشون صمیمی نیستیم ...

احتمال زیاد ازت ناراحته که جواب نداده

بیخیال قتل که نکردی

فردا میری و توضیح میدی و تمام تلاشت میکنی تا بفهمن موضوع چی بوده

سعید🦋خدایا دمت گرم👍🌹