2777
2789
عنوان

زندگی بی روح😔

235 بازدید | 23 پست

دیگه حالمم از مدرسه درس بهم میخوره دیگه طاقت ندارم دیگه بسمم نمیدونم چکار کنم نمیدونم به کدوم زندگی سیاه میخوام برم نمیدونم آیندم با دستا خودم با ذهن خودم خراب میکنم هر روز دارم بیشتر زندگی خودم نابود تر میکنم کسی ندارم باهش در دل کنم بگم زندگیم بد میگذره و ذهن خودم نمیتونم کنترل کنم خیلی علاقه به درس دارم و خیلی غبطه میخورم خیلیا با لذت درس میخونن با علاقه سر کار میرن من کنکور خراب میکنم ب جایی هم نمیرسم آخرش خودم خودم میکشمم وقتی نمیتونم ذهنم کنترل کنم انگار هیولا زندگی منم میتونستم مثل بقیه با لذت درس بخونم کاااش بزرگ نشده بودم کاااش 

جا من بودی چکار میکردی از شنبه تا چهارشنبه حبسم تو خونه یه پنج شنبه مامانم قول داد ببرتم بیرون اونم نمیرم به جاش میرم روستا صدا گاو و گوسفند میشنوم عالیه 

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان متوجه نیستی ولی بهترین دوران زندگیت هستی منم اونموقع ینفر اینو بهم میگفتی می‌خندیدم میگفتم اصلا هم خوب نیست الان فهمیدم چقدر خوبه هنوز درگیر خیلی چیزها نشدی‌....خوش بگذرون کنکور اگر خراب می‌کنی اگر میبینی نتیجه ای برات نداره خب ولش کن برو رنگ مو ناخن شنیون اینارو یاد بگیر کار کن 

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

میگم این هنر ظریف بیخیالی همون هنر رندانه ی به تخم گرفتن نبودش این کتابی که معرفی کردین 🤣🤣🤣

نمیدونم اون که تو میگی چیه؟ولی این اطلاعات خوبی میده برخلاف کتابهای زرد

منکه زیاد کتاب خوندم این برام قابل قبول تر بود

نمیدونم اون که تو میگی چیه؟ولی این اطلاعات خوبی میده برخلاف کتابهای زردمنکه زیاد کتاب خوندم این برام ...

والا هی میگفت تلاش نکن مال من دیگه نخوندمش

در مسیر رشد و آگاهی …🌊🌿
والا هی میگفت تلاش نکن مال من دیگه نخوندمش

نه این اتفاقا میگه تلاش کن صبر نکن ولی اگه نتیجه زیاد خوب نشد دیگه خودتو سرزنش نکن بابت اشتباهاتت چون در اون لحظه تو همونو درست تشخیص دادی، ولی ازون اشتباهات برای تصمیمات بعدی درس بگیر ، چون زندگی همینه 

نمیشه صد در صد همه چی رو درست پیش بینی کرد پس سعی کنید اول معیار درستی انتخاب کنید بعد دنبال راهکار باشی