2777
2789

بچه ها تو اداره ی سمی ۳ ساله دارن زجرم میدن خیلی در عذابم از طرفی این کار را با کلی سختی و آزمون استخدامی و هزار نذر و نیاز به دست آوردم به پولش واقعا نیاز دارم نمی‌دونم چکار کنم؟ مدیر مدام به اخراج تهدیدم می‌کنه مگه کارمند پیمانی را که با آزمون استخدامی کشوری اومده میشه همینجوری راحت اخراج کرد؟ شما را به خدا برای حال دلم دعا کنید زندگیم سیاه شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کارتو درست انجام نمیدی

نه اتفاقا برعکس سر اینکه کارمو بهتر انجام میدادم همکاری بخش خودم باهام لج شدن زیرابمو زدن کارای منو به اسم خودشون تمام کردن خیلی درگیری داشتیم مدیر هم بهونه کرده میگه مقصر تویی

توام دعا کن دارم دیوونه میشم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
اخه سر چی بحث دارن باهات

اداره ی ما یه اداره ی کوچیکه بدون ارباب رجوعه تو اداره کل کلا ۳۰ نفر نیرو هستیم که همه ی اینا سابقه شون بالای ۱۶ ساله به جز ۲ نفر که اونا هم سابقه شون ۸ ساله من وقتی اومدم اینا همه با هم کار نمیکردن تو بخش فنی من شروع کردم کار کردن اول بچه های بخش خودمون باهام درگیر شدن الان کادر اداری هم صداشون در اومده چرا فلانی یه خانومه همش با آقایون می‌ره ماموریت اصلا اونجا چیکار می‌کنه که حق ماموریت بگیره سر این چیزها باهام لج شدن مدیر هم میگه دیگه نرو ماموریت الان کار به جایی رسیده که همکاری اداری باهام بدرفتاری میکنن من سکوت میکنم ولی باز مدیر منو میخواد میگه حتما تو یه کاری کردی که فلانی ناراحت شده و....

چه مرضی داره تهدید به اخراج بکنه.... مگه کم کاری داشتین یا کارتون رو اشتباه انجام دادین؟

نه اصلا اتفاقا همش میگه تو نیروی توانمندی هستی سر درگیری های که به وجود آمده وتو خیلی هاش من اصلا سکوت کردم ولی باز میگه تقصیر توئه چون اونایی دیگه سابقه شون بالاست

چه مرضی داره تهدید به اخراج بکنه.... مگه کم کاری داشتین یا کارتون رو اشتباه انجام دادین؟

این مدیر ۲ ماهه مدیر شده من تو این سه سال توبیخ نشدم ارزشیابی ام هم بالای ۹۰ بوده به نظرتون می‌تونه علیه ام کاری کنه شبا همش کابوس میبینم شوهر و بچه ام هم دلم براشون میسوزه تو این سه سال افسرده شدم

واقعا اینجوریه؟ شما اطلاع دارید در چه شرایطی میشه کارمند پیمانی را اخراج کرد؟

بله مدیرچنین قدرتی نداره الکی اخراج نمیکنن مگه اینکه یه پرونده ی خاص داشته باشی

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

گوه زیادی خورده . هیچ جایی نمیتونند تو را اخراج کنند 

یعنی دادگاه دیوان عالی کشور پس برا چیه 

تماس بگیر با مراتب بالا و شکایت کن . بگو من خانم ۲۴ تهدید میکنند زندگیما بهم ریختن . جابه جا شو . 

ببین از حراست شروع کن . پدر شا جوری دربیار که بقیه خساب کار دستشون بیاد 

چقدر ساده ای . هیچ جوره نمیتونند بیرونت کنند 

برو دکتر نامه بگیر بردار ببر حراست بگو از ازار و اذیت اینا من سلامتیم به خطر افتاده 

یه کاریی کن حرات نکنه دیگه بگه بالا چشمت ابرو