2777
2789
عنوان

خونریزی دندان عقل

44 بازدید | 5 پست

خواب بودم الان ی دفعه بیدار شدم دهنم پر خون بود چرا ی دفعه شروع به خونریزی کرد واقعا موندم سه شنبه صبح جراحی کردم بعدشم خوب بودو مشکلی نداشتم 

چیکار کنم یعنی مشکلی هست؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اب سرد بعدشم با چای سیاه سرد یکمم نمک زدم توش دهنمو شستم انگار قطع شده ویکم روش خونیه هنوز

هیچی روش نمال حتی نباید بشوریش چون یه تیکه لخته خون بعد جراحی  ایجاد میشه اگه بهش دس بزنی یا چیزی بخوری اون لحته کنده بشه باز خونریزی میکنه

خب چیکار میکردم دهنم پر خونو لخته خون بود الان چیکار کنم یکم گاز استریل بزارم روش بخوابم؟!

من دکترم روز اول گفت گاز استریل بزار روش تا خونریزیش بند بیاد ، یه چیز سرد مثه بستنی بخور اگه بند نیومد گاز بزار