2777
2789
عنوان

خانوما کاپشنایی که استینشون چرمه از مد رفته یا هنوز ترنده

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
تازه همیشه هم همه سلیقمو میپسندن

فک کنم دلیل اولش اینکه خودتون خودتونو قبول دارین 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بپوش بابا تو این گرونی همه پاره پوره میپوشن میگن مده

😂😂😂😂

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
چراااا..... خودتو دوست داشته باش توبهترینی همش به خودت بگو

نمیدونم بخدا هرچیم یکی بشینه ازم تعریف کنه باز حس میکنم داره دروغ میگه یوقتایی میگم نه من همه چیم اوکیه یوقتایی اصلا هیچیموووو قبول ندارم از خودم راضی نیستم مثلا از یجا رد بشم دو نفر همون لحظه بخندن فک میکنم به من خندیدن🥲😂 بعد انقددد سرتاپام نگا میکنم ببینم سوژه ای وجود داشته یا نه

امروز جاریم بخاطر اینکه طلا نداش باشوهرش دعواش شد نرف عروسی ومنی که هیچ وقت از شوهرم هیچی نخاستم....

اووه فک کنم شما بهتر بتونید زندگیتون مدیریت کنیم و ارامشو حفظ کنید

شاید...باور کن پالتویه ۱۰ سال پیش رو داشتم الان بازم میپوشم وقشنگه

عالیههه

به نظر من خوش تیپ گشتن یه هنره ربطی هم به گرونی وارزونی نداره با مناسبت ترین قیمتها میشه بهترین تیپ ...

اینم بستگی به همون اعتماد به نفسه دارههه اعتماد به نفس ادم داشته باشه میفهمه چی بپوشه من از صد نفر میپرسم چی بپوشم چی بخرم چیو با چی بپوشم

اینم بستگی به همون اعتماد به نفسه دارههه اعتماد به نفس ادم داشته باشه میفهمه چی بپوشه من از صد نفر م ...

حالا همه از من میپرسن....تعریف از خود نباشه دقت کردم هرچی بگیرم دور و بریام ازم ایده میگیرن...جاری زنداداش...