rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 عنوان خانوما کاپشنایی که استینشون چرمه از مد رفته یا هنوز ترنده 241 بازدید | 26 پست نظرتون چیه؟ ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙 1403/08/18 | 02:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1725 من پارسال خریدم و میپوشمش آستینش جرمه بدنش بارونیه خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
بیمادرم عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 11565 دمده نسده کلا الان هرچی بپوشی مده اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 من پارسال خریدم و میپوشمش آستینش جرمه بدنش بارونیه خب پسس اگه بپوشم هنوز مده ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
مارااا۱۲ل عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 297 دمده نسده کلا الان هرچی بپوشی مده آره واقعا هر چی میپوشی مده🤔
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 آره واقعا هر چی میپوشی مده🤔 ببنظر شما هنوز مده یا از مد رفته ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
مارااا۱۲ل عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 297 ببنظر شما هنوز مده یا از مد رفته به نظرمنم مده بپوش بابا خودت مهمی نه نظر دیگران اعتماد به نفس داشته باش
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 من که اصلا بامد کاری ندارم هرچی خوشم بیاد بهم بیاد میخرم وای کاش منم به این درجه از کمال برسممم🥲😂 هرچی خوشم بیاد بپوشم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 به نظرمنم مده بپوش بابا خودت مهمی نه نظر دیگران اعتماد به نفس داشته باش اعتماد به نفسم داغونه🥲🤦🏻♀️ ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 25490 از اینا؟ همین الان یه مدلش تنمه خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
مارااا۱۲ل عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 297 وای کاش منم به این درجه از کمال برسممم🥲😂 هرچی خوشم بیاد بپوشم تازه همیشه هم همه سلیقمو میپسندن
قلب_منی_تو عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1725 خب پسس اگه بپوشم هنوز مده بپوش بابا تو این گرونی همه پاره پوره میپوشن میگن مده خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
مارااا۱۲ل عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 297 اعتماد به نفسم داغونه🥲🤦🏻♀️ چراااا..... خودتو دوست داشته باش توبهترینی همش به خودت بگو
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 از اینا؟ همین الان یه مدلش تنمه ارهههه ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙