2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰سالمه دیپلم دارم و همه جور هنر بلدم ولی بحث درس که میشه پیش بچه هام و بچه های جوون و نوجون فامیلمون کم میارم خجالت میکشم میگم کاش حداقل وارد دانشگاه میشدم 

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
من ۳۰سالمه دیپلم دارم و همه جور هنر بلدم ولی بحث درس که میشه پیش بچه هام و بچه های جوون و نوجون فامی ...

چرا ادامه ندادید؟

من زود ازدواج کردم تاحالا کنکور نداذم

الانم شهر غریبم و پسرم۳سالشه هزینه مهد نمیتونم بدم

چرا ادامه ندادید؟من زود ازدواج کردم تاحالا کنکور نداذمالانم شهر غریبم و پسرم۳سالشه هزینه مهد نمیتونم ...

داداشم نذاشت براشون دانشگاه خط قرمز بود آخرشم زن لیسانسه گرفت گذاشت ادامه تحصیل بده☹️

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
الان چرا نمبرید دانشگاه

دیگه نمیتونم دوتا بچه دارم و از سرم افتاده سعی میکنم مادر خوب و حمایتگری باشم برا بچم درسشونو ادامه بدن

دیگه نمیتونم دوتا بچه دارم و از سرم افتاده سعی میکنم مادر خوب و حمایتگری باشم برا بچم درسشونو ادامه ...

من ۲۳سالمه

پسرم۳سالشه

ثبت نام کردم پیام نور ولی میخام انصراف بدم

خیلی دو دلم🥺

اگه فرصتشوداری بخون حتما حداقل تا کاردانی 

بعدش ببین دوست داری ادامه بدی یا نه 

چ رشته ای رفتی حالا؟؟؟؟

اگه فرصتشوداری بخون حتما حداقل تا کاردانی بعدش ببین دوست داری ادامه بدی یا نه چ رشته ای رفتی حالا؟؟؟ ...

روانشناسی پیام نور.

اصلا شرایطم اوکی نیس حتی مثلا جلسع اول هر درس نمیتونستم برم که حرف بزنم.