الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۳۰سالمه دیپلم دارم و همه جور هنر بلدم ولی بحث درس که میشه پیش بچه هام و بچه های جوون و نوجون فامیلمون کم میارم خجالت میکشم میگم کاش حداقل وارد دانشگاه میشدم
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
چرا ادامه ندادید؟من زود ازدواج کردم تاحالا کنکور نداذمالانم شهر غریبم و پسرم۳سالشه هزینه مهد نمیتونم ...
داداشم نذاشت براشون دانشگاه خط قرمز بود آخرشم زن لیسانسه گرفت گذاشت ادامه تحصیل بده☹️
از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعیمیکنم جلو خودمو بگیرم🙊
دیگه نمیتونم دوتا بچه دارم و از سرم افتاده سعی میکنم مادر خوب و حمایتگری باشم برا بچم درسشونو ادامه بدن