2777
2789

ازین آدمایی ک طلسم اینا میزنن خاستم یه طلسم برام بزنه گفت ۳۰۰بزن برات انجام بدم منم دیگه بیخیال شدم رفتم الان میبینم صفحه چتش نیس میترسم بخاطر اینکه جواب ندادم کاری بکنه اسم خودم واسم مادرم اسم و فامیل اون شخصی ام ک میخاستم طلسم براش بزنه داره بگید چ خاکی ب سرم کنم تمام بدنم داره میلرزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣ترسو 

توک اینقدر ترسویی چرارفتی سراغش

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
نه بابا کاری نمیکنه

خدا از دهنت بشنوه نمیدونم چرا صفحه چتشو پاک کرده فقط ب یه چیزیش مشکوک شدم ک اصلا اینکاره باشه اسم و فامیل پرسید معمولا نام ونام مادر رو میپرسن

چون چت زیاده احتمالا مشترهایی ک پول نمیدن یامنصرف شدن رو چتشون پاک میکنه

بیکاره بخاطر 300تومن طلسمت کنه؟ 😬🤣

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

واای یاد دخترداییم افتاده ام

رفته بود از تو کانال های تبلیغاتی یکی ب اسم سید پیدا کرده بود براش سرکتاب بگیره یارو کلا کلاه بردار بود پول رو گرفت دیگه جواب نداد 

بعد با اکانت های دیگه بهش پیام میدادیم ک پول حرومت باشه تهدید میکرد ک ب اسمتون طلسم میزنم🤣

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

نزد؟؟

نه بابا مگه الکیه

یارو کلی هزینه می‌کنه 

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍