2777
2789
عنوان

مراقبت پوستی چرب و جوش سر سیاه

154 بازدید | 12 پست

من ژل نتروژینا گرفتم اما بعضیا میگن خیلی قویه و نمیشه روزانه استفاده کرد چیکار کنم به نظرتون میشه روزانه باشه ؟ کسی استفاده کرده ؟

برای تونرش هم خریدم جوش سر سیاه اما میگن که چون قویه پوست رو نابود می‌کنه راسته ؟ کسی ژل و تونری می شناسه که برای پوست چرب و جوش سرسیاه و لک و روشن کننده پوست باشه ؟ لطفاً کمک کنید

فقط اینو بهت بگم درکنار هرشویند های حتما حتما حتما آبرسان ومرطوب کننده مناسب پوستتون یادتون نره وگرنه پوستت به چوخ میره😬😬😬

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خریدی استفاده کن تونر و هر روز نزن وقتی ارایش داشتی بزن

دیدم کسی جواب نداده اومدم 😅

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من ژل شست و شوی گریپ فورت رنگ صورتی نوتریژینا میزنم برا من اوایل کلی جوش زدم بعد اکی شدد

برا دوستم رنگ نارنجیش خرید اصلا راضی نیست خیلی خشک میکنه اونو باید هفته ای یه بار زد چون ضدجوش واقعا داغون میکنه

ولی من بعد تموم کردنش دیگه نوتریژینا نمیخرم چون دیگه ورودش به ایران ممنوعه و الان بیشتر فیک شده

سعی کن مارک ایرانی خوب بخری باز ایرانی فیک نداره

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

از محصولات ام کیو استفاده کردم 

خیلی راضی ام 

ضدآفتاب مخصوص پوست چرب ام کیو 

اسکراپ روزانه پوست چرب ام کیو

ژل شستشوی  مخصوص پوست چرب و مختلط تراست 

آبرسان  مخصوص پوست چرب راکوتن

کرم لایه بردار شب ام کیو 

کرم ضد جوش که زیر ضدآفتاب میزنم ام کیو 

روشن کننده ام کیو 

ویتامین ث ام کیو 

مرطوب کننده  ام کیو  به پوست من نخورد 

و کرم گیاهی معجزه اصل خیلی کمکم کرد