2777
2789
عنوان

خدا من نمیتونم گناه نکنم 😢😢😢

670 بازدید | 22 پست

خداااااااا من نمیتونم گناه نکنم تو با عشقت منو بیدار کن ❤ میدونی، دوس داشتم الان تو ی قایق بودم وسط دریا زانو هامو بغل میکردم و بلند بلند گریه میکردم گریه میکردم گریه میکردم سیاهیای وحودم با اشکام میرفت  و سبک میشدم ... اصلا کاش  قایقم سوراخ بود و من داشتم غرق میشدم و از ته دللل صدات میزدم میگفتم اگه نجاتم بدی تا آخر عمر عاشقت میمونم و این بار سر قولم میموندم 😢اصن نجاتمم نمیدادی ولی همون ی لخظه که با تمام وجودم احساست کردم و صدات زدم برام کافی بوود ...خدا میخوام حست کنم ....سیاهیا نمیزارن  نفس بکشم خسته ام، من عرضه شو ندارم تو با عشقت منو بیدار کن ،یادته ی زمانی چقدر بهت نزدیک بودم منتظر بود شب بشه و بیام لب پنجره و باهات حرف بزنم خدا من اون روزارو میخوام اون حس خوب انگار کنارم نشسته بودی منم با جون و دل باهات حرف میزدم خدا من اشتباه کردم ولی به حرمت روزای خوبمون ببخش ببخش و منو بپذیر من تورو میخوام خدا 😭😭😭😭  دستمو بگیر خدا بغلم کن ...لطفا😢

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در سوره آل عمران آیه 31 داریم:

قُلْ اِنْ کُنْتُمْ تُحِبُّونَ الله ُ فَاتَّبِعُونِی یُحْبِبْکُمُ الله ُ وَ یَغْفِرْلَکُمْ ذُنُوبَکُمْ وَ الله ُ غَفُورٌ رَحیمٌ. (سوره آل عمران، آیه 31)

ای پیامبر، بگو اگر خدا را دوست دارید، از من پیروی کنید تا خدا نیز شما را دوست داشته باشد 💕و گناهانتان را بیامرزد. خدا، آمرزنده و مهربان است.💗

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
چرا، این همه غصه؟؟؟؟؟

چون از خدا ی چیزی خواستم به زور...بعدش که به خواستم رسیدم خدارو فراموش کردم و بعدش هم فهمیدم خواسته ام به صلاحم نبوده 😢😢 خیلی خجالت میکشم واس خاطر چیییی خدا رو فراموش کردم 

❤❤یا اله العاصین (ای خدای گناهکاران) ،گناهکارم بی دوست نیست ،بی حبیب نیست ،خدا به فکر ما گناهکارا هم بوده و اصلا درو.رومون نبسته این ذکرو داده به ماها که اگر روزی دیدیم گناه ها دلمون رو  قفل کرده و فکر میکنیم خیلی تنهاییم ی موقع سرخورده نشیم ،ناامید نشیم....با این ذکر قفل دلمونو باز کنیم  و با خدا حرف بزنیم (یا اله العاصین)...خدا همیشه مشتاقانه منتظر برگشتن ماست ❤❤

اسم کاربریت؟خب چرا اینقد به خودت تلقین میکنی؟مگه جای خدا نشستی نعوذبالله 

میگن شیطان روز قیامت بازم امیدواره خدا از سر گناهاش بگذره تو نا امیدی؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اسم کاربریت؟خب چرا اینقد به خودت تلقین میکنی؟مگه جای خدا نشستی نعوذبالله  میگن شیطان روز قیامت ...

ناامید نیستم ...میگن تا کششی از طرف معشوق نباشه عاشقی هم نیست ...خدا منو صدا میزنه میدونم منو صدا میزنه که انقدر بیقرارم پس چرا نمیتونم برم به سمتش 

ناامید نیستم ...میگن تا کششی از طرف معشوق نباشه عاشقی هم نیست ...خدا منو صدا میزنه میدونم منو صدا می ...

اینا القائات شیطانه

میتونی

چرانتونی

راه بازه

مخصوصا امشب شب جمعه است

درهای رحمت خداوند بازه

بلند شو وضوبگیر بروسرسجاده

استغفارکن

نماز استغفار خیلی راحته ده دقیقه طول میکشه تو نت سرچ کن بخون

خدا ارحم الراحمینه

برا منم دعاکن خیلی بیمارم اسمم فاطمه است

دیگم این حرفا رونزن