2777
2789
عنوان

پسری ک سین میکنه جواب نمیده جون هرکسی دوس دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 30 پست
هیچیییی گاهی پارتنر گاهی دوست معلوم نیست جی ب چیه

اصلا واکنش نشون نده اتفاقا هر وقت سر کلش پیدا شد نگو کجا بودی چرا نبودی چرا نیستی خیلی عادی جوابشو بده ک انگار خودت هم درگیر زندگی خودتی اگررر بفهمه درگیرشی بدتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاً غرورتو نشکون

یه مدت اصلاً پیام نده،هروقت پیام داد بنویس شما؟🤔 بعد که خودشو معرفی کرد سین کن جواب نده،بعدشم پیام داد کلاً سین نکن بذار ماتحتش بسوزه😁

🙆 🤗 من به دستان خدا خیره شدم...معجزه کرد 💚

بگو 

ببین عزیزم فک نکن با بی توجهی و کم توجهی میتونی منو وابسته خودت کنی 

من کسی که بهم توجه نکنه و مرکز توجهش نباشم رو از زندگیم می‌اندازم بیرون چه تو باشی چه کس دیگه 

ببین گلم من بیکار نیستم بشینم اینجا تو هروقت حوصلت سر رفت بیای جواب بدیو بری 

اگه زیادی بهت محبت کردم از روی شخصیت و شعور من بوده

ممکنه بهت اهمیت داده باشم اونم از روی درک خود شخص بوده

فک کردم که تو کار مهمی داری و الان نمیتونی جواب بدی یا میدونستم یه کاری کنم که از بدنیا اومدنت پشیمون بشی 

من فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که من لایق بهتر از تو هستم 

برای همین ترکت میکنم چه اول راه باشه چه نصف راه 😊

بعدشم بلاکش کن

بگو ببین عزیزم فک نکن با بی توجهی و کم توجهی میتونی منو وابسته خودت کنی من کسی که بهم توجه نکنه و مر ...

باهم تو‌رابطه جدی نبودیم ک …

ی سال پیش باهم آشنا شدیم یبار رفتیم قرار 

رفتارای منم اصلاا درست نبود دقیقا مثل خودم خودش رفتار میکردم اوایل 

ولی بعد یکم اوکی شدم 

بعد اونم هر ی ماه یبار میاد ی چیزی میگه و میره 

همین 

هیچ رابطه خاصی بینمون نیست 

حالا باز بفرستم اینو یا نه ؟