2777
2789
عنوان

درد بی پایان

43 بازدید | 5 پست

سلام دوستان،چندین ساله که متداوم توی درد و رنج و سختی هستم،اوایل دعاهای زیادی میخوندم مثلا اینکه میگن ۱۰۰ مرتبه دعای مقاتل رو بخونی حتما مشکلت برطرف میشه،چله های مختلفی شرکت کردم اما بازم شرایط بد و بدتر شد،یکی دو سال دعا خوندنو کنار گذاشتم و بازم همه چی در حال بدتر شدن بود،خیلی تنهام،خیلی با خدا صحبت میکنم اما هیچی بهتر نشده و فقط بدتر شده

چیکار کنم؟😭

با هم مهربون باشیم،هر آدمی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم.....
دعا خوبه ولی چیزای دیگه رو هم در نظر بگیرحق الناس به گردنت نیست؟دلی رو نشکستی؟از نظر مالی به حلال و ...

با پدر و مادرم اختلاف نظر داریم توی بعضی موضوعات که گاهی دعوامون شده و حتی دعواهای خیلی بد و حقیقتا توی اون موضوعات بقیه هم حقو به من میدن حتی مشاور اما اونا هیچ جوره حرفای منو نمیپذیرن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پدر و مادرم اختلاف نظر داریم توی بعضی موضوعات که گاهی دعوامون شده و حتی دعواهای خیلی بد و حقیقتا ...

اختلاف نظر بد نیست امیدوارم با این اوصافی که میگی که بقیه هم میدونن و مشاور و اینا کار به بی احترامی نکشیده باشه چون آه پدر مادر خانمان سوزه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
اختلاف نظر بد نیست امیدوارم با این اوصافی که میگی که بقیه هم میدونن و مشاور و اینا کار به بی احترامی ...

احساس میکنم آه کشیدن

اما حق با من بوده

باید چیکار کنم اینطور؟😢

احساس میکنم آه کشیدناما حق با من بودهباید چیکار کنم اینطور؟😢

حتی حق باهات بوده باشه بی احترامی رو حق نداری و اینکه هی به روشون بیاری که حرف من درسته حرف شما غلطه

از دلشون دربیار و باهاشون بحث نکن دیگه

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...