2777
2789
عنوان

هرکی بیداره بیاد

48 بازدید | 5 پست

بچه ها دختر من فردا ۹ ماهش تموم میشه و تا الان ۳۱ تا ماده غذایی بهش معرفی کردم به نظر خودم کمه...باید بیشتر از اینا رو تست میکردم براش

بچه های شما تا یکسالگی چندتا غذا تست کرده بودن؟ 

من امیدم به خدا... بعد خدا هم به خداست🤍
کسی نیست؟

مگه باید بشماریم ؟ 

من نشمردم. هرچی باشه بهش میدم. دکتر به من گفت غذا سفره بهش بده بجز ماهی. البته بچه من ده ماهه هست و خود غذا را نمیخوره از لعاب غذا با قطره چکان میخوره . بخاطر رفلاکسش هنوزم نمیتوانم غذا جامد بدم تا بخوره بالا میاره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باید بشماریم ؟ من نشمردم. هرچی باشه بهش میدم. دکتر به من گفت غذا سفره بهش بده بجز ماهی. البته بچ ...

والا بعضی جاها خوندم که باید یادت باشه چند مورد غذا دادی بهش... 

دختر منم رفلاکس داشت از ۶ ماهگی کم کم خوب شد 

منم غذای سفره میدم ولی همه چیو نمیخوره 

والا بعضی جاها خوندم که باید یادت باشه چند مورد غذا دادی بهش... دختر منم رفلاکس داشت از ۶ ماهگی کم ک ...

اره بچه منم خیلی از چیزها را نمیخوره .حالا دیشب دوباره بردمش دکتر برای سرما خوردگی.

ازش پرسیدم گفتم مثلاً خیلی چیزها را حتی نگاه هم نمیکنه چه برسه که امتحان کنه و..... 

گفت قبول یای بچه هست تا حدود یک سالگی اینجورین. دیگه نمی‌دونم 

اره بچه منم خیلی از چیزها را نمیخوره .حالا دیشب دوباره بردمش دکتر برای سرما خوردگی.ازش پرسیدم گفتم م ...

انشاالله که مشکلی پیش نمیاد