2777
2789

مامانم خیلی قشنگ هست منم خیلی خوشکل شدم 

تنها برد زندگیم بوده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیشال رسیدگی به پوست لمینت ناخن مژه های بلند ابروهای مرتب موهای سالم و براق ورزش کردن اینارو کلی گفت ...

همین فشیال چیه بخدا مد شده چن ساله  صورت همه شده پر منافذ من فقط یبار رفتم فشیال ازاون موقع کنار بینیم یکم منافذ داره ک خیلی رواعصابمه حیف اون پوست عروسکیم🫠

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

همین فشیال چیه بخدا مد شده چن ساله صورت همه شده پر منافذ من فقط یبار رفتم فشیال ازاون موقع کنار بین ...

عزیزم فیشال کار اماتور یا کسیکه با محصولات فیک فیشال میکنه زیاد شده واسه همین اکثرا پوستارو خراب میکنن 

اگ واست از محصولات برند استفاده کنن طرف حرفه ای باشه عالیه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

مو ژنتیکه بنظرم خداروشکر که موهام خیلی بلند وخوبه همیشه شکر گذارم ولی سنگینه موهام وهمیشه دوس دادم کوتاه کنم  چون زود ب کمرم میرسه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

عزیزم فیشال کار اماتور یا کسیکه با محصولات فیک فیشال میکنه زیاد شده واسه همین اکثرا پوستارو خراب میک ...

پول خوب رومیگیرن خوب ب هوای اینکه بهترین مواد میزنن بنظر من کسی ریسک نکنه روپوستش چون شما هرچیزیو خراب کنی درست میشه ولی پوست واقعا ترمیم نمیشه من این منافذ به این کوچیکی رو نیاسنامید میزنم فقط یه درصد تاثیر داره  اگ راه حلی دارید واس منافذ بگید 

وقتی مامانم منو حامله بودههمش هلو خورده

ای جونم خوشبحالت مامان داری 🫠😁

روتین پوستی دندان های همیشه تمیز رژیم غذایی با قند و چربی کماب هم به اندازه کافی میخورم

روتینت چیه خاانوم