2777
2789
عنوان

کیا کراپ میپوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 28 پست

باااااشههههه

مجتبی قطعش کو🙄

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای دوستم کراپ میپوشه سینه هاش ۸۵.۹۰ کمرش پر چربی 😭ایکاش می‌تونستم بهش بگم نپوشه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خب ادم نگاهش میوفته

مگه صورته هی نگاهت بیفته؟ کنترلش کن٪😕

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

قبول ندارمبا هرچی حال دلتون خوبه همونو بپوشیناینکه شما نافشو دوس نداشتی مشکل خودته نه اون منم صورت ش ...

تاابد حق

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کسی از شما نظر نخواست

اون بدبختم نظر شمارو نخواسته بوده بخدا

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چه ربطی داره چون نافش زشته نمیتونه کراپ بپوشه؟

اگه کسی لک داشته باشه رو بدنش یا عیبی داشته باشه خب چه ایرادی داره بلخره بدن هرکسی یه روزی از ریخت میوفته و عیب پیدا میکنه نمیتونیم تا آخر در حسرت اون کراپ یا هرچیز دیگه ای بمونم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

وای وای دوستم کراپ میپوشه سینه هاش ۸۵.۹۰ کمرش پر چربی 😭ایکاش می‌تونستم بهش بگم نپوشه

اتفاقا کراپ با سینه بزرگ قشنگتره ها

کمر پر چربی نه ۳۵۴۶

وا مگ باید همه جات خوشگل باشه چیزی بحای بپوشی والا ناف ی سوراخه خشگل زشتی نداره خیلی ناراحتی چشم بند بزن والا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

تاپیکاتون رو دیدم

چرا اینقدر درگیر ناف و شکمین؟

تا به هندیا هم گیر دادین😐😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

خب مجبور نیست بپوشهکسی میپوشه که بدون ایراد باشه

اون ادم خودشو همینجوری دوس داره