بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
آخخخ مثل من من تبدیل به یه آدم عصبی شدم هرگز نمیبخشمش
منم همسرم کلا قطع ارتباط کرد میگه مادرم زندگیمو جهنم کرد هیچ وقت بهم یادنداد به جنس زن محبت کنم همسرم از دوران نامزدی تا ۲سال بعد ازدواج به شدتتت بد دل وشکاک بود اصلا ننیزاشتدآرایش کنم ۳ماه بود عروسی کردیم سر آرایش کردنم با سیم تلفن چنان تنمو کبود کرد 😔😔😔😭😭الان میگه مامانم بهم تیکه مینداخته میگفته چطور به خواهرت میگی آرایش نکن جلو زنتو نمیگیری منم میومدم سرت خالی میکردم بکر کن من تازه عروس و با دختر مجرد یکی میکردن💔💔وخیلی چیزای دیگه که الان تامیک برا کسی دیگست وجاش نیست😔😔
اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔